51

3 éves a Filmdroid!!

Ki gondolta volna 2007 október 28-án, hogy eljutunk eddig? Meg se fordult a fejünkben, hogy hatalmas látogatottságot fog elérni a blog, nem törtünk babérokra. Filmrajongó lévén csupán egy cél vezérelt, hogy a lehető legtöbb infót megosszuk a többi filmkedvelővel.  Kezdetben még csak egy posztba sűrítve érkeztek a rövid hírek, mellette néhány poszter és előzetes is kikerült a blogra, majd némi idő elteltével már külön-külön voltak olvashatóak az egyes hírek.

Úgy gondolom naponta szép mennyiséggel szolgáltam eddig, persze az összes hírt képtelenek vagyunk kitenni, de a heti közel 65-70 poszttal a legtermékenyebb filmes blogok/oldalak között vagyunk. Naponta akár 20-at is kitennék, de akkor semmire se maradna idő, meg egyébként is csak hobbi szinten űzöm. A látogatottság is nőttön-nőtt, tavaly mikor épp nem kerültünk ki az indexre 3500-4000 oldalletöltés volt  egy átlagos nap,  mostanra ez a szám jóval 7000 fölé emelkedett (ehhez képest a kommentek aránya elég kevés, nem értem). Szerintem ez egy elég szép szám, ha hozzávesszük, hogy temérdek hasonló filmes honlap létezik és anno úgy gondoltam, hogy talán pár tucatnyian fognak olvasni. (A leglátogatottabb napon 26287 oldalletöltés született. – hozzáteszem, ez Armidához köthető ) a  Személy szerint eddig több, mint 8200 posztot pakoltam ki, köszönhető ez annak, hogy olyan helyen tevékenykedek, ahol az internet elérése adott.  A többiek elég keményen melóznak, tőlük ezért nem láthattok gyakran írásokat, kritikákat, híreket. Jelenleg Elanor, Miecs, Armida, FayeFaye és Nyuszisz aktív, köszönet érte, hogy sok élvezetes írással szolgáltak és persze a régebbi tagoknak is sok köszi.

3 év alatt kaptunk hideget-meleget, volt, aki azt várta, hogy az egyes posztok hosszúsága túl rövid, legalább egy esszét kellene kihozni minden hírből, de akadt olyan is, aki  max. 2 soros posztokkal is elégedett lett volna, én próbálok a kettő között maradni, mindenesetre próbálok minél több infót megosztani veletek és nem egy sorral kiszúrni a szemetek.

Köszönöm, hogy olvassátok a Filmdroidot, remélhetőleg még sokáig fogtok itt rengeteg érdekes hírre bukkanni. A twitter erre érhető el és a Facebookon is megtaláljátok a blogot.

51 komment

 1. Boldog szülinapot!
  Tényleg nem semmi az, amit hétről-hétre produkálsz nekünk. A mennyiség mellett meg még jó is a blog.
  Szóval csak így tovább! Még sok szülinapot!

 2. Boldog Szülinapot, amúgy a kevés komment pont a sok poszt miatt van, ami csak előnye az oldalnak 🙂 Köszönjük a fáradságos munkát, és csak így tovább.

 3. Kedves Koimbra! Sok szeretettel kívánok boldog szülinapot a kedvenc filmes blogomnak! Szerintem minden olvasó nevében mondhatom, hogy köszönjük az áldozatos munkát,amit az oldalba feccölsz! Szuperek a cikkek,érdekesek,olvasmányosak! Ahogy a sokat látott angol tanárom mondaná: Keep up the good work!

  http://www.youtube.com/watch?v=hi3pbtrqy70

 4. Színvonalas oldal, minden nap ránézek, akár többször is. 🙂 Most már szoktam kommentelni is. 😀 Régebben én is inkább passzív voltam, pedig mindig volt véleményem.
  Az oldal szuper, csak így tovább! 😀

 5. Boldog Szülinapot!
  Amit igazán szeretek az oldalba az a gyorsaság reggel délbe este mindig van új hír:D

 6. Nagyon boldog születésnapot kívánok!
  Minden nap (vagy legalábbis amikor itthon bekapcsolom a laposgépemet) felnézek ide (meg egy másik ugyanilyen jó oldalra, csak annak nem “droid” a vége) és tájékozódom és örülök hogy VAN egy ilyen információ forrás.
  😉

 7. Boldog szülinapot!
  Remélem még jó sokáig szemezgethetünk a filmes hírek közt!
  Ami engem illet,teljesen függő lettem,ez az oldal jön be nálam kezdőlapként.:-D

 8. Már jó ideje olvasója vagyok a blognak, de csak a múlt héten regisztráltam. Azóta hozzá is szóltam már néhányszor. Mostanában már annyi friss hír kerül fel hogy naponta többször is benézek. Szóval csak így tovább!!! Boldog Szülinapot a legjobb filmes blognak!!!

 9. Boldog szülinapot és boldog Halloweent 🙂
  Csak egy-két hónapja vagyok rendszeres olvasótok, de remeélem még sokáig fogtok működni 🙂

 10. Aki boldog hallóvénezik, azt lecsukatom. Amúgy gratulálok! Tudtad Koimbra, hogy a blogok átlag három évet élnek? XD

 11. Boldog szülinapot! A Filmdroid mára a kedvenc filmes blogommá nőtte ki magát, ami csakis a kiváló minőségnek, gyorsaságnak és sokszínűségnek köszönhető. Csak így tovább!

 12. A kedvenc filmes oldalam a filmdroid. Részletes, napi sok-sok cikkel megfűszerezve, ez a többi oldalról nem mondható el…
  Itt kapom meg legrészletesebben az információkat a magyar filmes oldalak közül.
  Bár még csak 27 vagyok de remélem még nyugdíjas kormomban is innen olvasom a legfrissebb filmes infókat :-).

 13. Éljen, éljen!!!
  (tapsvihar)
  Háromszoros hurrá a filmdroid blognak!!!
  Hurrá!
  Hurrá!!
  Hurrá!!!

  És persze: köszönjük a blogot, a sok-sok posztot, hírt, fotót, infót!

 14. Már nem is emlékszem hogyan akadtam erre az oldalra, de azóta csak ide járok. Szeretem és kész.

 15. koszonjuk az aldozatos munkat aminek koszonhetoen minden nap olvashatjuk a legfrissebb filmhireket! Boldog Szulinapot Filmdroid!

 16. Boldogat:) Kár, hogy a többiek ennyire elfoglaltak, szívesen olvasnék tőlük is érdekességeket.

  A legdurvább beszólás mi volt 3 év alatt?

 17. @madárijesztő: A legköcsögebb mailben jött, most ugrott be, az illető azt írta, hogy én egy szánalmas kis senki vagyok, aki olyan hibákat ejt, hogy hangosan kacag rajta (vagy ilyesmi), ő pedig egy díjakra érdemes nagy jövő előtt álló újságíró. 🙂

 18. @koimbra: Ne vedd a szívedre Koimbra! Az egy gyökér kis szarkupac! 🙂

  Jól csinálod amit csinálsz! Nekem pl a filmdroid a kezdőlapom!! Naponta többször is benézek! Csak így tovább!

 19. @Rolee83: Nem vettem magamra,pár hónapja volt és csöppet másnapos voltam, először fel se fogtam mi van:D A beszólásokon már rég nem húzom fel magam, szerencsére az indexről beáramló megmondóemberek megedzettek:)

 20. Gratulálok!
  Én is kb. egy éve “járok” ide, sok érdekes infó, kritika, néha filmes gondolatébresztő dolgok (pl. top 10 ilyen-olyan jelenet, stb., amikkel el lehet lenni, hogy összehozzuk a saját verziónkat)…
  A fókusz azért a híreken van – én. pl. innen szerzem be a legtöbb (friss) filminfót… (igaz, elég szűk a szörfölési pályám).
  Amúgy hsz meg sztem pont azért van relatíve kevés, mert túl sok a hír – az “ellapozódott” cikkeket meg keresgesse a nyavaja… 🙁
  Azért az érdekesebb dolgok megmozgatják a tömegeket (SW, Avatar, Schwartzi…:P).
  Remélem, hogy a Filmdroid nem 3 évre szavatolt, mint az átlagblogok”! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *