9

Horrorra akadva reboot

4 részt élt meg eddig a Horrora akadva és nagyon úgy tűnt, hogy nem ússzuk meg ennyivel. Azonban 3,5 év telt el a legutóbbi epizód óta és nem sok hír jött eddig az ötödik felvonással kapcsolatban. Anna Faris a Fangoriának néhány hete azt mondta, hogy “Tudom, hogy mindenki azt szeretné hallani, hogy lesz-e ötödik rész, de erre sajnos nem tudok válaszolni.”.  A cinemablend oldal úgy tudja, hogy Weinsteinék valóban terveznek még egy Horrorra akadva filmet, csakhogy az egészet újraindítanák, azaz reboot lenne.

Az első két Horrorra akadva produkciót a Wayans família készítette, a második nem termelt rosszul, de jóval alulteljesítette az elvárásokat, ezért a stúdió a Csupasz pisztoly és az Airplane! két alkotóját kérte fel, hogy folytassák a franchise-t. David Zucker lett a rendező, az egyik író pedig Pat Proft volt, a harmadik pedig ismét szépen tejelt és habár a negyedik “csak” 178 milliót hozott világszerte, a stúdió azt mondta elégedett az eredménnyel. A széria a horrorfilmeket parodizálta ki, szerintem harmatgyenge volt az első három rész, a negyediken tudtam mosolyogni.

9 komment

  1. A 3., meg a 4. rész jó volt. Remélem ez a halasztás csak azért van, hogy összeszedjék az ötleteiket 😀 És isten mentsen meg minket a Wayans tesóktól!

  2. Az összes részt szerettem, habár a minőség – szerintem – elég hullámzó volt. Az első egyértelműen a legjobb, a második valamivel rosszabb, a harmadik a legrosszabb (de még így is nézhető), a negyedik pedig valahol az első és a második között van félúton. Azon kevés paródiafilmek egyike ez a sorozat, ahol csak ritkán éreztem az izzadságszagú erőlködést, hogy “na most akkor legyünk baromi viccesek”. Arról már nem is beszélve, hogy a HA sorozat részeinek úgy ahogy sztorija is van, nem pedig csak egymásra dobált jelenetek sokaságának tűnik. Ilyet utoljára a szitakötőemberes filmben tapasztaltam

  3. Furcsa. Számomra a 4. rész volt dögunalom. Egy-két jó poén volt benne, de apalvetően sokkal jobbak voltak a régiek. Nekem a 2. rész volt a nagy favorit annak idején, fejből tudtam a szövegét, és még mai napig vannank olyan mondatok belőle, amiket használok, mindennapi szállóigévé váltak….szóval “Beszotad ropi!”:)

  4. Mindegyik egy kicsit jó volt valamilyen szinten, bennem a 3 és az 1 ragadt meg inkább.
    Egyik film se mestermű, de kikapcsolt aggyal élvezhető

  5. stan helsing sztem erre gondoltok. legalábbis monden horror ikon egybe sűrítve és leslie nielsen…
    apple.com/trailers

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *