8

Segítség kell, hívják Langdon professzort

A filmtörténelem során a papok sok rejtélyes esettel kerültek össze, a mostanival egyedül nem bírkóznak meg könnyen, ezért Langdon prof segítségét kérik, akit természetesen Tom Hanks alakít. Május 15.-én mutatják be a mozik. Nekem tetszett a Da Vinci-kód, Dan Brown (a könyv írója) kiagyalt néhány érdekes dolgot (az elméleteknek sok követője akadt, hiába mondta a szerző, hogy ez csak fikció). Alább látható az Angyalok és Démonok szinkronos előzetese

 

8 komment

 1. Tetszett a Da Vinci kód is, de a két könyv közül az Angyalok és Démonok jött be jobban, szóval kíváncsi vagyok erre a filmre…

 2. Egyik könyvet sem olvastam, de a film nekem egyáltalán nem tetszett. Ez a trailer sem csigázott fel különösebben.

 3. Gibson:
  Nem kötekedni akarok, de itt igazából nincs első meg második rész. Két teljesen különböző könyvről van szó. (De tényleg nem kötekedni akarok 🙂 )

  Amúgy a trailer nekem nagyon tetszik.

 4. Mindkét Brown könyvet olvastam. Nagyon tetszett mindkettő. Addig le sem tettem, míg el nem olvastam ( szerencsére nem egyszerre vettem a könyveket ).
  A Da-Vinci kód filmen nagyon rossz. Egyáltalán nem adja vissza történések menetét, a kutatás izgalmát, a helyszíneket, még a karaktereket sem. Azért az Angyalok és démonokat filmet okvetlenül megnézem. Alig várom.

 5. “A Da Vinci-kód” filmnek szerintem az volt a legnagyobb baja, hogy nagyon bele akarták sűríteni az egész könyvet, így kicsit vontatott lett az egész.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *