2

Scarlett az Özvegy

Scarlett Johansson lesz Natasha Romanoff, azaz a Fekete Özvegy, ez most már bizonyos. A képregényfigura a Vasember második részében, a Bosszú Angyalaiban és az ehhez kötődő Marvel adaptációkban fog feltűnni.

Néhány héttel ezelőtt még Emily Blunt volt a befutó, csak ő már aláírt egy másik filmhez, a Guliver’s Travelshez és nem tudta megoldani, hogy ott legyen mindkét forgatáson. Szerintem ő jobban illett volna az Özvegy szerepére, mint Johansson. Mikor kiderültek az egyeztetési problémák Eliza Dushku jelezte ő is eljátszani a szerepet szívesen. A Vasember első részében is feltűnt volna az orosz kém, a hírek szerint Hilary Swank alakította volna, végül mégis kimaradt ez a szereplő. (Az Özvegy képzett harcművész, tornász és fegyverforgató.)

Mickey Rourke is biztosan benne lesz Tony Stark következő eljövetelében. Az ő neve már januárban szóba került, aztán a Marvel állítólag egy 250.000 dolláros szerződéssel szúrta volna ki a szemét, ezért kétséges volt, hogy elvállalja a szerepet. Időközben azonban a stúdió sikeresen megállapodott Samuel L. Jacksonnal, akinek szintén alacsony fizetést kínáltak eleinte, most Rourke-kal is sikerült megegyezni. A színész egy orosz kemény legényt alakítana, aki a Vasemberéhez hasonló páncélzatot visel. A Sony szintén Rourke-ot nézte a Pókember egyik ellenfelének a hálószövő következő részében.

Állítólag Stallone is szeretné, ha benne lenne a Rambo 5-ben

A Marvel időközben bejelentett pár csúszást is, eredetileg úgy volt, hogy Thor jövő nyáron érkezik, 2010-ben pedig befut Amerika kapitány, pár hónapra rá pedig a Bosszú angyalai. A villámisten 2011 június 17.-én teszi tiszteletét a vásznakon, a Kapitány pedig 2011 július 22-én lesz érkezik a mozikba, az Angyalok pedig 2012 május 4.-én. Pár évig elő tudnak rá készülni.

2 komment

  1. Gyűlik a banda, úgy tűnik ezt a minőség javítás dolgot a Marvel végre komolyan gondolja, remélhetőleg lesz olyan jó film mint az 1 (vagy megin akar egy gyors folytatást alias “zsét”)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *