0

Rövid hírek

0ac– Zack Snyder (Watchmen) következő nagyköltségvetésű filmje a Sucker Punch lesz, a főszerepre Amanda Seyfried (Mamma Mia!) volt kiszemelve, azonban a Big Love sorozata miatt vissza kellett mondani a felkérést. Helyére gyorsan megtalálták az utódot Emily Browning (A balszerencse áradása) személyében. A többi csajt Vanessa Hudgens, Abbie Cornish, Evan Rachel Wood,  Emma Stone alakíthatja.

Írtam már róla, hogy a 80-as évek egyik alkotását, a Karate kölyköt is újraforgatják. A főszerepre Jaden Smitht (Amikor megállt a Föld) szemelték ki, a mestert pedig Jackie Chan fogja megformálni. A címet az alkotók máris megváltoztatták, Kung Fu kölyök néven fog futni. Talán abból indulhattak ki, hogy a Kung Fu sokkal jobban hangzatosabb, mint a karate.

– Az sem számít már újdonságnak, hogy a Titánok harcát remake-lik, az új változatot pedig Louis Leterrier (A szállító) dirigálhatja. A főszerepre Sam Worthington (Terminátor: A megváltás) szerződött le, Zeuszt a pletykák szerint Liam Neeson formálhatja meg. Gemma Arterton (A Quantum csendje) pedig a nő vonalat erősítheti majd, méghozzá olyan figurát fog alakítani, aki az eredeti filmben nem is volt benne.

– Harry Houdini is a vásznakra kerül, a film alapját a The Secret Life of Houdini: The Making of America’s First Superhero könyv szolgálatja. A stúdió Indiana Jones és Sherlock Holmes keverékekéntképzeli el a bűvészt, aki egyébként Angliának fog kémkedni.

– Brandon Routh (Superman) jeleneteit egy az egyben kivágták a The Informers filmből, azaz a teljes vámpíros vonalnak lőttek így. A magyarázat szerint túl sok erotikát és erőszakot tartalmaztak ezek a percek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *