2

Jönnek a fiatal szellemírtók

A Szellemírtók a 80-as évek egyik legjobb filmje volt. Vicces, látványos, hangulatos, jó szereplők. A második már nem volt olyan jó, mint elődje, de még így sem volt rossz. A harmadik felvonásról már elég régóta beszélnek, Dan Aykroyd azt mondta egyszer jó lenne, ha Judd Apatow beállna a film mögé, ez sokat lendítene rajta. Aztán később jött egy hír, hogy Apatow valóban produceri minőségben benne lesz a produkcióban és hozza kedvenc színészeit is, szerencsére ezt időközben megcáfolták.

Arról is szó volt, hogy Bill Murray már semmiképpen nem fog benne lenni a folytatásban, semmi kedve hozzá, döntése végleges. Valószínű csak egy rakás pénzt akart kiharcolni és még is kaphatta, mert Harold Ramis egy interjúban elmondta, hogy visszatér a régi bagázs. Az eredeti Szellemírtók viszont már csak amolyan mentor szerepet fognak betölteni, helyettük már egy fiatalabb csapat fogja elkapni a kísérteteket.

A régi csapat eléggé el van hízva, Aykroyd sem olyan vékony, mint anno, ez igaz Harold Ramisre is. Talán még Bill Murray az, aki tartja magát valahogy.

2 komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *