2

Az első képek: Angelina, a kém és Denzel a jövőben

Tom Cruise tavaly esélyes volt, hogy ő játszhassa Phillip Noyce rendezésében a főszerepet. Azonban úgy alakult, hogy mégis inkább Angelina Jolie-é lett a főszerep, a karakter nevét pedig Edwin A. Saltról Evelyn A. Saltra módosították. A Salt forgatókönyvét Kurt Wimmer (Equlibrium) írta, ezt pedig Brian Helgeland (A tűzben edzett férfi) pofozta ki. Jolie egy CIA ügynököt alakít, akit azzal gyanúsítanak meg, hogy ő egy alvó orosz kém, akinek a feladata, hogy megölje az Elnököt.

Jelenleg forog a The Book of  Eli posztapokaliptikus akció-western-kalandfilm, amelyben Denzel Washington a főszereplő, aki úgy néz ki, mint egy csöves, aki most guberálta a napszemüvegét.

Albert és Allen Hughes (A pokolból) rendezi a produkciót, Gary Oldman és Mila Kunis is szerepel a filmben. A történet szerint Eli (Washington) birtokában van egy könyv, amely az emberiség jövőjére nagy hatással van, erre pályázik Oldman.

2 komment

  1. Azért arra kíváncsi lennék, hogy hány hajléktalannak van olyan vakítóan fehér fogsora, mint Denzelnek. Mila Kunis benne lesz? Akkor érdekel, nagyon szeretem a That 70’s showban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *