5

Carpenter ismét a kamera mögött

2001 óta, azaz 8 éve nem készített filmet John Carpenter, akkor is csak a Mars szelleme gagyiságot sikerült lepakolni az asztalra, azóta csak a Masters of Horror sorozat keretein belül dirigált le két epizódot. Idén elméletileg láthatunk tőle egy horror-thrillert, amelyben Nicolas Cage fog szereplni. Carpenter nem fog megpihenni, következő munkája is horror lesz, a The Ward (régebben Long Distance címen futott) pszichológia thriller egy fiatal lányról szól, akit egy szellem terrorizál egy elmegyógyintézetben. A főszerepet Amber Heard vállalta el, a forgatás pedig májusban kezdődik.

Carpenter régebben olyan klasszikusokat készített, mint A dolog, A 13. rendőrőrs ostroma, Nagy zűr Kis-Kínában, Menekülés New Yorokból, ehhez folytatást is készített, itt már sokan húzták a szájukat, aztán a Vámpírok még nem volt akkora égés, de a Mars szelleme betette a kaput számára.

5 komment

  1. A Mars szellemét úgy néztem, hogy épp hazaértem a fősuliról hét végén, kihoztam a tékából, végigbambultam, az utolsó negyed óránál tört fel bennem a gondolat, hogy minek is nézem ezt a valamit, az utolsó perceket már tekerve néztem, aztán kimentem vendéglátó egységbe.

    A 13. rendőrőrs ostromát nézném meg már, anno ezt is kihoztam, de valamiért nem tudtam megnézni, csak tesóm mondta, hogy jó lett. Később a remake-hez volt szerencsém, az nem volt rossz. A dolgot pedig már néhány hete újra akarnám nézni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *