0

Tökéletes katona 3, nem ajánlom!

Arnoldot és Slyt nem sikerült összehozni egy film erejééig, de a kor másik két akciósztárját igen. Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren nevével fémjelzett Tökéletes katona akciófilmet régen többször is megéztük a haverokkal. A nyitójelenetről is meg kell emlékeznem, ahol Van Damme és Lundgren lepuffantja egymást, majd mikor rájuk húzzák a hullazsák zippzárját kiírják a főszereplők neveit, azaz az övéket.

Telt az idő, Van Damme csillaga leáldozóban volt, elkészítette a folytatást, amely nagyot bukott és Mic Rodgersnek ez volt az első és utolsó rendezése, visszatért a kaszkadőr szakmába.

Néhány napja belefutottam a harmadik részbe, semmi jóra nem számítottam, de azért gondoltam megnézem. Van Damme sehol, helyette más izompacsirta feszített és itt volt még Gary Busey is, no meg Burt Reynolds is égette magát. Már a film eleje is gyanús volt, mivel valami visszaemlékezés volt az előző részről. 20 perc után szünetet is tartottam, rákerestem, hogy mi is ez a mű. Nos a második mozifilm előtt egy évvel a tévében mutattak be két filmet Tökéletes katona címmel, természetesen odabiggyesztették a név mellé a kettes és hármas számot. Hát… ha valakinek tetszett a moziban bemutatott második rész, akkor ezt is kedvelni fogja, én nem néztem végig, inkább nosztalgiával gondolok vissza az első részre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *