0

Heti néznivaló

A mai naptól 5 új film a magyar mozikban.

Star Wars: A klónok háborúja (Star Wars: The Clone Wars): A mesében a második és harmadik film között láthatunk egy történetet. Anakin padawant kap és vele kell Jabbával tárgyalni, mivel a Köztársaság szeretné használni a légterét. A sötét oldal is ugyanezt a légteret szeretné magának. Jelenetek

A spanom csaja (My Best Friend’s Girl): Kate Hudson, Dane Cook, Jason Biggs és Alec Balwdin a főszereplői ennek a vígjátéknak. Tank-et arra lehet felbérelni, hogy ha valakivel szakít a barátnője, ő elkezdi a csajnak csapni a szelet, akinek végül annyira elege lesz az egészből, hogy inkább visszamegy a régi barátjához.

Fél Nelson (Half Nelson): Amerikai dráma. Dan Dunne tanár, aki szivesen használja a dorogokat, aztán egy lány tanítványa rájön a pedagógus szokására.

Leo: Svéd dráma. Leo 30 éves, meg is ünnepli a haverjaival, aztán barátnőjével hazafelé tart, mikor belefut két bűnözöbe, akik megölik a barátnőjét. Ettől kezdve Leo a bosszúnak él

Tabló (Romazsaru): Ezzel a filmmel már találkoztam vagy két éve, akkor forgatták épp, hát elkészült ez. Jó gyorsan haladnak itthon a filmkészítők. Egy nyomozóról szól a történet, aki történetesen roma. Egyik ügyben a gyanusított hasonló származású, mint ő maga és érzi, hogy itt valami nincs rendben, ezért beleveti magát az ügybe.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *