2

Brett Ratner Superman terve

Eredetileg Bryan Singer rendezte volna az X-Men hármat, Brett Ratner pedig a Superman visszatért, ám a sors úgy hozta, hogy Singer a Superman rendezői székébe ülhetett bele, az X-Men-t viszont le akarták forgatni, így Ratner lépett Singer helyére. A Superman visszatér után sokféle pletyka volt hallható a piros köpenyes fickóról, legutóbb az, hogy a stúdió az egészet a Batman mintájára újra akarja kezdeni.

De mit is akart volt Ratner megvalósítani (a forgatókönyvet egyébként JJ Abrams írta)? Az ő elképzelésében a film fele a Krytonon játszódott volna ahol éppen polgárháború dúl és sokkal sötétebb lett volna, mint Singer verziója. Ratner reméli, hogy egy nap majd talán megvalósíthatja ezt a Superman elgondolást is.

De miről beszél Ratner? Krypton felrobbant nem? Vagy ha újraindulna a történet, akkor csak a film felénél kerülne Superman a Földre és addig nem lenne semmi szupererő, repkedés meg lézerszem?

2 komment

  1. Emlékeimben úgy él, hogy a Kryptonon mindenki normálisan él, tehát se repülés se ilyesmi. Ezek a képességek itt a Földön és közelében erősödtek fel, bár lehet tévedek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *