1

Törtetők (Entourage) – sorozat

2008-entourage_01

Nos, hogy is kezdjek bele. Koimbrától kaptam eme becses tisztet, hogy írhatok ide Nektek egy két bejegyzést. A fő profil, ha lehet ilyet mondani, az éppen aktuális sorozatok lesznek, aztán majd kiderül, hogy milyen sikerrel járok, kelek 🙂

Az első sorozat amiről írok Nektek a számomra nagy becsben tartott Törtetők. Aki nem ismerné, annak bemutatom pár szóban.

A sorozat négy srác mindennapi életéről szól. A főszereplő egy feltörekvő színész srác Vincent Chase. Vincent felhozza New Yorkból barátait és féltestvérét. Régi barátja Eric menedzseli a színészt, eleinte nem sok sikerrel. Vince féltestvére Drama az igazi letűnt korok színésze, bár saját bevallása szerint a legjobb a szakmában, valamint Teknőc, az igazi életművész pénzköltő, aki leginkább a sofőr szerepét tölti be. Meg kell még említeni Ari Goldot is, ő Vince dörzsölt ügynöke, aki mindent elkövet a mindenkori sikerért.

Bonyodalmakban és fordulatokban nincs hiány, és igazán könnyen emészthető kis sorozat sok jó poénnal fűszerezve. Maga a sorozat az HBO-n látható, a szinkron is jól sikerült hozzá. Csak ajánlani tudom unalmas délutánokra, kisebb társasággal is nagyon élvezhető.

Egy komment

  1. Én még nem láttam egy részt se, de majd bepróbálom hamarosan:) Úgysincs most folyamatban lévő sorozat, amit nézek, hacsak nem a Scrubs, ami ugyan jó, de nem érzek rá késztetést, hogy nézzem gyakran

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *