3

Nsane fikáz rovat – Hollywood avagy az Isten barmai

0untrA napokban néztem a Life sorozat azt hiszem 10edik epizódját, amiben (spoiler) egy drogdíler pakisztáni vagy milyen csávó az xboxán tartotta a drogos könyvelését. Rendben sokan nem tudják hogy az xbox (nem a 360 hanem a régi) gyakorlatilag egy pc, ugyanolyan alkatrészekből van mint bármelyik gép, van benne merevlemez is, amire lehet másolni dolgokat, tehát tényleg lehet rajta drogos könyvelés. DE! ez nem volt elég látványos és érdekes, ezért a sorozatban a Prince of Persia Xbox játékkal kellet játszani és elmenni a tizedik pályára, akkor történt meg a csoda, játék helyett egyszer csak előjött a titkos drog könyvelés… na ez egy irtóztató nagy baromság, én mint Xbox tulajdonos ki is akadtam ezen, nem kicsit.

De nem ez ennek a postnak a lényege hogy a hamarosan érkező UNTRACEABLE film, aminek nem tudom mi lesz a magyar címe, de gondolom: Lenyomozhatatlan.

Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=OLYo5tMylQM

A film alapötlete nem hülyeség. Van egy oldal, amit ha megnézel akkor a gyilkos által fogva tartott áldozat egy picit közelebb kerül a halálhoz. Minél nagyobb hírverést kap az oldal, az áldozatok annál hamarabb halnak, de nem a gyilkos miatt, hanem kvázi a látogatók, azaz TE miattad. És az oldal… nem fogjátok elhinni: LENYOMOZHATATLAN!

Aki nagyon vágja hogy működik az internet az már tudja min akadtam ki, aki nem tudja annak itt egy kis fejtágítás: Nincs olyan hogy lenyomozhatatlan valami. Mindennek van IP címe, minden kapcsolódik valamihez, még a vezeték nélküli hálózat is, de ez még hagyján, de egy domain nevet (akarmi.hu vagy akarmi.com) lelövetni a hatóságokkal nem nagy kunszt, azaz magát az oldal címét a való életben az FBI leállította volna, és így máris 0-ra esik a látogatottság. Nem tudom miért kell az esetleges jó filmeket vagy ötleteket ledegradálni ilyen baromságokkal, hogy az informatikai dolgokat elnagyolják, gondolván magukból kiindulva hogy a paraszt néző úgy sem tudja mi az az internet.

Itt az oldal kattints rá, ölj meg valakit:
http://killwithme.com/

3 komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *