38

High School Musical 3

Sokan kedvelték az első és második részt, de ami ennél is fontosabb volt, hogy sikeres volt. Szerintem tele volt klisével, némileg nyálas is volt, de nem volt rossz:) MIECS írt már az első és második részről.

Döntés született és nekiugranak a harmadik résznek is. Az előző rész fontosabb szereplői visszatérnek – Zac Efron, Vanessa Anne Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu and Monique Coleman -, ők már alá is írták a szerződést. Október 24-re már ki is van tűzve a bemutató.

Vanessa Anne Hudgens szereplése egy ideig kétséges volt, ugyanis meztelen képek szivárogtak ki róla. A képeket a barátjának, Zac Efronnak készítette és küldte el az Interneten. (Bárki rákereshet a neten, biztos ráleltek.)

A harmadik rész poszteréért ide fáradjatok, a negyedik részről szóló hírért pedig ide.

38 komment

 1. Jóhogy lesz… előkészületek vannak most még csak, de aszem nyárra már túl akarnak lenni a forgatások nagy részén, h minél hamarabb nézhesse a nép..

 2. Hogy szerethetik ennyien azt a giccs/klisé parádét!? Az ajánlóitól a fejemet szoktam fogni, h ezt most h nézhetik ennyien? Ugye tit is csak rögögtök rajta és nem komolyan gondoljátok?

 3. Azok az emberek akik szerint ezek a világ legjobb filmjei (úristen még mindig nem hiszem el, hogy vkik ezt kommentelték) azok hova sorolják a 12 Dühös Ember-t, a Psycho-t, a Ragyogás-t, a Keresztapát vagy a Vérző Olaj-at????
  Gyanítom, hogy az unalmas régi/gagyi fosok közé…
  Bocs, de nem tudtam megállni, hogy ezt ne írjam le

 4. Csak ajánlókat és pár jelenetet láttam belőle, de ez elég is volt (kicsit sok is) ahhoz, hogy többre ne legyek kíváncsi 🙂
  Bocsi, ha valakit megbántottam, de sajnos nem tudom belátni, hogy miért csak bólogatni lehetne, hogy: hú de király, de jó lesz stb. Más a véleményem és szerencsére nem tiltja se írott, se íratlan szabály, hogy ezt közzé is tegyem. De ha nektek tetszik, az még jobb. Nagy baj lenne, ha mind ugyanúgy vélekednénk a dolgokról. 🙂
  Ennyi! 😀

 5. VVega, ez a business. Ők ebből tudnak meggazdagodni. MEgtalálnak egy olyan közeget, sub-kultúrát vagy bármit amibe sokan tartoznak, és ha üt nagyot üt, ha nem jön be akkor meg csak volt egy lagymatag film is. SZerencséjük van ezze a filmmel, mert hiába mézesmázos, hiába csillivilli, nagyon bejön egy bizonyos rétegnek. Akinek tetszik annak tetszik, el kell fogadni, akinek nem tetszik annak ne tetszik, el kell fogadni. Ízlések és pofonok… mi lenne velünk, ha mindneki egyformát szeretne mindenből?? :S

 6. “Azt mondom kb.1 naponta(minden nap)fogom nézni!” – ezt köszi, ezen 10 perce röhögök

  szerencsére csak majdnem xDxDxD

 7. JUJJ! De imádomm a high school musical!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A legjob film a villágon! 10 csilagoss! És mindneki naygon jóóó! Zacket megdugnám! És jó a blogoto kis. Mikor jön már a harmadik réééééééész?! Meg leygen négy meg öt meg hat is, mert nagyon szupi! IMÁDOM! puszy…

 8. 😀
  Mekkorra röhej, hogy mindenhol a legtrágyább szemér iránt van a legnagyobb érdeklődés! 🙁
  Azért a fogyasztói társadalomnak is vannak határai! Vagy nem? 😀

 9. Noh, utána néztem, de egyik hivatalos oldalon sem találtam ilyet.. mindenhol csak az kedvet hozzák meg az embernek a filmhez és kb 3 mondatot írnak a film sztorijáról.. SZóval sem megerősíteni sem megcáfolni nem tudom.. megeshet h elveszi.. de nem akarom elrontani a kedveteket, de szerintem nem fogja feleségül venni. A dal listát nézve és a dalok címéz is figyelembe véve szó sincs itt házasságról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *