2

Heti néznivaló

Heti bemutatók kis hazánkban.

1408

1408: Stephen King novellája alapján. Mike Enslin bestseller író, azzal foglalkozik, hogy a paranormális helyekről lerántsa a leplet, miszerint azok nem léteznek, kitalációk. Útja ezúttal egy hotel 1408-as szobájába vezet…

Ébredő sötétség (The Dark is Rising): Új fantasy, egy srácról, aki rájön, hogy ő egy szövetség tagja, akik harcban állnak a Gonosszal. A film hatalmasat zakózott.

Az ügynökség (The Good Shepherd): A CIA megalakulásáról szóló film Robert De Niro rendezésében.

Az ismeretlen (La sconosciuta): A történet egy lányról szól, aki Ukrajnából érkezett Olaszországba, ahol keresi a helyét, de a múlt árnyékra még mindig rávetül. Olasz film.

Lányok: Dia és Anita két tizenéves kamaszlány, akik tele van álmokkal, vágyakkal, akárcsak a többi hasonló kamasz. Pestről szeretnének elmenni, ehhez kocsira van szükségük, amiért akár ölnek is.

2 komment

  1. Figy már Peter!
    A WoW filmról, vagy a Diablo-ról tudsz valamit? Készültségi fok, vagy egyáltalán forgatják e már, stb. Meg hallottam ilyet, hogy állítólag renderelt film lesz. Bár a WoW-ból már láttam egy frankó képet, ahol Vin Diesel feszít egy ork szerepében. Hááát…durva 😀 😀 😀

  2. A WoW élőszereplős lesz , de eddig se rendező, se főszereplő nincs. Az alkotók teljesen vissza szeretnék adni a WoW “univerzumot”, tehát olyan világot akarnak, ahol tündék, orkok, elfek, élőhalottak , stb lesznek. A filmet 2009-ben szeretnék a moziba rakni, de most van az írósztrájk, szóval lehet ez kitolódik jóval. A Diablo filmet még nem jelentették be, hogy lesz, de hamarosan az is sorra kerül.:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *