9

Keresés

0bulvar

Minden kedves látogató! Felfigyeltem arra, hogy sokszor egy-egy keresés alkalmával olyan bulvárhírekre lennétek kíváncsiak, amiket itt eddig biztos nem közöltünk. Arra szeretnélek megkérni Titeket, hogy ha felmerül egy ilyen kérdés bennetek, és nem találjátok rá ezen az oldalon a választ, akkor írjatok egy kommentet ehhez a topic-hoz a kérdésetekkel, vagy esetleg egy emailt a nevemre kattintva. Utánanézünk és kitesszük az oldalra!

További jó olvasgatást!

Üdv, Miecs

9 komment

  1. csak ritkán tudok feljönni,de jó az oldal, anno én is csináltam hasonlót,sajnos egyedül és belefáradtam,javaslom koimbra, hogy szerezz be még embert,hogy segítsen. Miecs miért nem szokott írni, szerintem jó kritikákat ír, remélem majd még fog frissíteni az oldalon, jó lenne

  2. Igen, azért is kezdtem el Mieccsel , mert egyedül nem vágtam volna bele, csak sokat kell tanulnia és nem ér rá. Én körbekérdeztem már ismerősöket, de szintén alig érne rá valaki. Viszont úgy néz ki, hogy egyvalakit sikerült megnyerni, ő egy két sorozat epizódról fog majd írni.

  3. Koimbra,ha gondolod,én be tudok vállalni filmkritikákat,tutod hogyan írok,ismersz ilyen szempontból.Én is úgy jártam,mint guest barátunk,belefáradtam a blogomba,de így társ-íróként belevágnék.Szóval,ha gondolod,én jelentkezem,aztán a részleteket MSN meg tudjuk beszélni;

  4. Mond már meg légyszives, hogy Jerry Bruckheimernek ki volt a társa régen? Ha jól emlékszem nem egyedül kezdte és valakivel fogadtam is:):)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *