0

Heti bemutatók

torrenteee

Torrente 5.: A kezdő tizenegy (Torrente V: Misión Eurovegas): Spanyolország egyik legnépszerűbb exportcikke visszatér. Ezúttal egy kaszinót rámolna ki néhány társával, de ahogy Torrentétől megszokhattuk, ez nem megy egyszerűen. Mellékszerepben Alec Baldwin.

Csábítunk és védünk (Hot Pursuit): Reese Witherspoon egy rendőrnőt játszik, akit azzal bíznak meg, hogy védje meg a Sofia Vergara által játszott özvegyasszonyt egy drogbárótól. A két nőt bérgyilkosok és korrupt zsaruk kergetik keresztül Texason.

Kukoricasziget (Simindis kundzuli): Az Inguri folyó tavasszal több kis szigetet teremt a folyómederben. Az egyiken egy öreg férfi próbál boldogulni, házat épít, dolgozik és lányával kukoricát termeszt.

Dínókaland (Dino Time): Animációs film, amelyben három barát egy időgéppel visszakerül a dinoszauruszok korába és egy T-Rex veszi őket gondjaiba.

Az Ő nevében (W imie…): A lengyel drámában Adam atya egy mindentől távol lévő egyházközösséget irányít. Eléggé lelkes, buzog benne a tenniakarás és a helyiek is megkedvelik. Azonban a pap súlyos titkot őriz magában.

0sv

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *