0

Hamarosan indul a Büszkeség és balítélet meg a zombik forgatása

lilyjamesSeth Grahame-Smith regényíró akkor ismerkedett meg igazán Hollywooddal, amikor elkeltek a Büszkeség és balítélet meg a zombik (Pride and Prejudice & Zombies) jogai. Egy ideig bíbelődtek a projekttel, de az úriember szekere akkor lendült be, amikor Tim Burtonnel kezdett cimborálni. Megírhatta az Éjsötét árnyék (Dark Shadows) forgatókönyvét, majd Burton segítségével valósult meg az Abraham Lincoln, a vámpírvadász (Abraham Lincoln: Vampire Hunter) adaptáció. Grahame-Smith jelenleg a Beetlejuice 2-n munkálkodik.

Viszont a Jane Austen sztori zombisított változata sincs elfeledve, bár ebből Burton kimarad. 2009-ben még David O. Russell lehetett volna a rendező, majd David Slade-et győzködték és Craig Gillespie sem foglalkozott sokáig a produkcióval. A főszerepet Natalie Portman vállalta be, idővel inkább átlépett a produceri posztra. Jelenleg úgy fest a helyzet, hogy Burr Steers, a Megint 17 (17 Again) alkotója foglalhatja el a rendezői széket. Lily James szerződött le Elizabeth Bennet szerepére, Sam Riley lehet Mr. Darcy és Bella Heatcote is a fedélzeten van. A forgatás szeptemberben kezdődik.

Bennet-lányok igazi kardforgatók, és Mr. Darcy sem csak egy jó parti, hanem rengeteg élőhalott eltakarítása fűződik a nevéhez. Jól nevelt és kifogástalan modorú hamvas úrinők és fess úriemberek két bál és házassági ajánlat között gyilkolják a zombikat. Hiszen köztudomású, hogy ,,a zombi, ha agyvelőre tett szert, okvetlenül még több agyvelőt szomjaz.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *