6

Forog a Szupercella 3. része

stallonescapeplanA Szupercella (Escape Plan) bukás volt a mozikban, de DVD-n eléggé szépen termelhetett, mivel jönnek a folytatások. Bizony, nem is egy, hanem rögtön két felvonás készül. Nagyon biztosak magukban az alkotók. Sylvester Stallone mellett Jaime King, 50 Cent és Jesse Metcalfe lesznek a főszereplők. Stallone Instagramjára tett ki egy rövidke videót, amiben elmondja, hogy az Escape Plan: Hades ugyan még nem jött ki, de már forog a harmadik film.

A történet szerint egy rutinmeló során Hong Kong-i fontos személynek nyoma vész. Breslinnek kell kideríteni, hogy mi történhetett vele. Rájönnek, hogy egyik korábbi ellenfelük fia a felelős az ügyben, és még Breslin szerelmét is elrabolta. Az Ördög Állomása néven ismert börtönben tartja fogva.

This is just to clarify things… Escape plan 2 has not come out yet, but we are working on the next installment.

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

6 komment

  • A rendező szerintem még nem csinált mozifilmet:) Számomra valahogy érdekes, hogy belevágtak a folytatásba, hiszen Kína adta a bevétel 33 %-át, szinte mindenhol gyengén teljesített. Sly-nak is mintha mindegy lenne, van franchise mögötte, plusz egyet bevéshet a neve mellé. Szerintem a legtöbb helyen DVD-n jön majd ki, nálunk meg majd moziban, mert itt azért eléggé népszerű Sly.

 1. ,, Escape Plan was an international box-office success, debuting at first place in several Asian and European markets, with the total international gross more than doubling its $50 million budget at $112.2 million, totaling up to a worldwide gross of $137.3 million.” + a rengeteg DVD eladás. Nem értem, hogy ezt miért könyveled el bukásnak? 😉

  • 70-80 milliós költségvetésről lehetett olvasni, amikor kijött, plusz marketing. Kínából szedte össze bevétele harmadát. Szóval ez még nem siker, még akkor sem lehet elkönyvelni úgy, ha 137 milliót hozott összesen. Nem látom ebben a sikert. DVD-n persze hozhatott sokat (Amerikában DVD+Blu-ray 15 millió bevétel, ennyi adatot találtam).
   Persze ki lehet hozni belőle egy izgalmas néhány helyszínen játszódó akció-thrillert, de a rendező és a szereplőgárda miatt valamiért úgy gondolom, hogy a büdzsé felét Sly gázsija teszi ki és inkább a DVD piacra szánják.

   • 50 milliós költséget írtak szinte mindehol, a 137 bevétel az épp az alsó határ környékén van, de persze, az hogy az USA-ban bukta volt, az nem kedvező.
    Viszont amikor folytatást készítenek, akkor nem az a legfontosabb szempont, hogy mennyi hasznot termelt az előző rész, hanem az hogy a következő mennyit hozhat potenciálisan. Ha a második részt kihozták mondjuk 30 millából, de hozna mondjuk 100-at, az teljesen elfogadtató lenne a stúdiónak. John Wick szint. Persze ahhoz nem ártana az sem, ha minőségi lenne a film. Ami erősen kérdéses ugye.

    • Én 70 millióra emlékeztem és az irományaim alatt ott van a büdzsé is, meg is néztem, ott is annyi összeg volt, meg a box office rovatban is. Sly 10 milliót kapott a filmért, Arnie ennek felét, ha nem többet kapott. D’Onofrio, Caviezel, Neill, 50 Cent és Hafstrom gázsija összesen biztosan kitett 10 milliót. Nem tudom elképzelni, hogy 20-25 millió elég volt leforgatni a filmet:)
     A másodiknál Sly szintén kap legalább 10 milliót. De itt már el tudom képzelni, hogy 20 millió elég volt elkészíteni a produkciót, bár előbb inkább az előzetest látnám:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *