5

Linda Hamilton is benne lesz a Terminator következő részében

lindahamiltonA legutóbbi Terminator film pénzügyileg nem hozta a vártakat, így a Paramount is inkább félretette a további terveket. A jogok hamarosan visszakerülnek James Cameronhoz, aki pár éve még nem akart kezdeni semmit a franchise-zal, de aztán meggondolta magát. Szerinte a téma nagyon is aktuális. Szóval lesz újabb rész, csak éppen nem Cameron, hanem Tim Miller fogja rendezni. Arnold Schwarzenegger benne lesz, még szép. És most kiderült, hogy John Connor keménykötésű harcos anyja, Linda Hamilton is vissza fog térni.

A bejelentést maga Cameron tette meg a Terminator 2. felvonásának egyik vetítésén. Megemlítette, hogy  amikor kijött a T2 nagyon sokat jelentett a női nemnek és az akciósztároknak Sarah Connor,  aki  most  újra megjelenik tapasztalt harcosként. Manapság nem ritka, hogy 50 és 60 év feletti férfiak számolnak le a gonosz alakokkal. De nem jellemző, hogy ebben a korosztályban nők is akcióba lendüljenek.

Egyúttal kiderült, hogy a filmben az idősebb karakterek átadják a stafétabotot. Jelenleg egy 18 év körüli színésznőt keresnek, aki a középpontban állna. Leginkább az újabb figurákat fogjuk látni, de ott lesz majd Schwarzenegger és Hamilton is, hogy istápolják és irányítsák őket.

5 komment

  1. Ami kimaradt a hírből, hogy az új trilógia ignorálni fogja az összes nem Cameron által készített filmet. Vagyis most kapunk végre elvileg egy igazi Terminator 3-at.
    Én adok még egy esélyt a szériának, de ez már tényleg az utolsó esély, hogy megmentsék ezt a franchise-t.

    • Hát én egyáltalán nem. Cameron összecsődíti az összes régi szereplőt, már most nosztalgiaparádénak néz ki.

      • Én úgy vagyok vele, hogy Cameron tudja, hogy mit akar. Tisztán látszott az Avatar folytatásainál is pár éve, hogy a technikai újítások miatt csúszik az egész. Kizártnak tartom, hogy a Terminator filmje elhasaljon. Alsó hangon hozni fog 700 milliót. Erre fogadni is mernék. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *