6

Ők a legjobban fizetett színészek

wahlbergA legjobban fizetett színész: Mark Wahlberg. Az egykori rapper egy év leforgatása alatt 68 millió dollárt tehetett zsebre a Forbes cikke szerint. Mostanában ugyan nem teljesítenek úgy a filmjei, ahogy kellene, de azért így is szépen kifizetek az általa kért gázsit. A Transformers legutóbbi részéért is a Megjött Apuci (Daddy’s Home) második felvonásáért zsíros csekket kaphatott.

A lista második helyén Dwayne Johnson neve látható, eléggé lefoglalta magát, egyik forgatásról sietett a másikra, 65 millió dollárt gyűjtött be. Vin Diesel tövig nyomta a gázt, nem csak a „családdal”, hanem Xander Cage-ként is, Adam Sandler pedig mostanság a Netflixnél dolgozgat. A felsorolásban helyet kapott három bollywoodi sztár is: Shah Rukh Khan, Salman Khan, Akshay Kumar.

1. Mark Wahlberg — $68 millió
2. Dwayne Johnson — $65 millió
3. Vin Diesel — $54.5 millió
4. Adam Sandler — $50.5 millió
5. Jackie Chan — $49 millió
6. Robert Downey Jr. — $48 millió
7. Tom Cruise — $43 millió
8. Shah Rukh Khan — $38 millió
9. Salman Khan — $37 millió
10. Akshay Kumar — $35.5 millió
11. Chris Hemsworth — $31.5 millió
12. Tom Hanks — $31 millió
13. Samuel L. Jackson — $30.5 millió
14. Ryan Gosling — $29 millió
15. Ryan Reynolds — $21.5 millió
16. Matt Damon — $21 millió
17. Jeremy Renner — $19 millió
18. Chris Evans — $18 millió
19. Chris Pratt — $17 millió
20. Mark Ruffalo — $13 millió

6 komment

      • Azért Mark Wahlberg egészen jó filmekben játszik, szerintem, és nem a Transformersre gondolok. Bár azért az utóbbi 2-3 filmje leszerepelt. És Johnson is bebukott a Baywatch-csal. Adam Sandlernek meg mindig megvolt a maga rajongói köre, a Netflixnek meg láthatóan megéri, hogy a debilségeit futtassa.

  1. A jackie Chan ötödik helyezet meglepő azért. Mostanság nem amerikai filmekben játszik, de akkor úgy néz ki kína is megfizeti rendesen.

  2. Én meg Chris Pratt utolsó előtti helyén csodálkozok leginkább: óriási kasszasikerekben játszik (Jurassic World, A Galaxis Őrzői sorozat, Utazók), mégsem díjazzák? Hogy lehet ez?

    • A galaxis őrzőiért már tavaly év elején megkaphatta a fizetését, az Utazók meg 2015-ben készült.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *