5

Így néz ki Hailee Steinfeld az Űrdongó filmben

Miközben a Transformers 5. része még próbál pár millió dollárt összegyűjteni elindult az Űrdongó (Bumblebee) spin off forgatása. Ezt a filmet Travis Knight rendezi és 1987-ben fog játszódni. Hailee Steinfeld lesz a főszereplő, aki majd megbütyköli a kissé leamortizálódott Autobotot. Steinfeldről került ki egy kép az internetre.

tn_1steinfeldbumblebee

5 komment

 1. Hát, csak titkon merem remélni, hogy ez a film egy új kezdet lesz ebben a franchise-ban, mert a legutóbbi film egy nagy rakás guano volt! Kicsit gondolkodtam, hogy hova írjam ki ezt a kommentet. Úgy gondoltam, ide már “muszály”. Koi, amikor írtad, hogy a bevételek miatt Optimus beállhat Jack Sparrow mellé, kicsit csodálkoztam, de most, hogy mindkét film lassan a mozis pályafutása végéhez ér, már egyértelmű a különbség: míg a Trafo 5. az USA-ban max. 135 millióig fog eljuni, világszerte kb. 600-ig, addig A Karib-tenger 5.-nél ez kb. 175/800. Summa summarum szerény véleményem szerint anyagilag inkább megérné még egy Jack Sparrow kalandot forgatni, mint robotosat. Ezen kívül ehhez jön még a minőségbeli különbség is. Nekem személy szerint a kalózfilm jobban tetszett, ergo abból igen, Ttansformers-esből NEM szeretnék több filmet látni!

  • Ja, meg még annyi kiegészítés, hogy ha a 6. részre visszahoznák Orlando Blum-ot + Keira Knightley-t a főszerepekre, különösen érdekelne egy A Karib-tenger kalózai 6.

  • A Sparrow kaland jobb lett, de idén nyáron látszik, hogy az amerikaiak már nem fogadnak semmit kitörő lelkesedéssel, kivéve a képregényfilmeket.
   Travis Knight nem egy Michael Bay, szóval remélhetőleg odateszi magát és nem csak az effektekre fókuszál.

   • Az első TF-et még végignéztem (fogtam a fejem), a 2-3-at pörgettem, a 4-5-öt kihagytam. Egészen kellemes meglepetés lenne, ha Travis Knight csinálna egy földközeli, karakterközpontú, normális cselekményű mozit. Előélete alapján megvan erre az esély, csak a stúdió ne piszkáljon közbe (sajnos fog).

    Szerintem a kalózos franchise is kifáradt már, megtévesztő az idei felvonás viszonylagos sikere. Gyk. ugyanazt adták el, mint az első résszel, csak halványabban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *