3

Aykroyd szerint Feig okolható a Szellemirtók bukásáért

Dan AykroydA Szellemirtók (Ghostbusters) reboot olyan lett, amilyen. És még csak nem is igazán csodálkozhatunk rajta, hiszen baljós előjelek kísérték a film létrejöttét. Teljes mértékben csak a résztvevők voltak meggyőződve arról, hogy márpedig jó lesz az, aminek az összehozásán fáradoznak. Dan Aykroyd, az eredeti alkotás szülőatyja az angol Sunday Brunch vendége volt, ahol elmondta a véleményét és nem rejtette véka alá, hogy konkrétan a rendezőt, Paul Feig-et okolja a buktáért.

„A csajok nagyszerűek. Kate McKinnon, Mellisa McCarthy, Kristen Wiig – fantasztikus, csodálatos színésznők – Leslie Jones. Szerettem a filmet, de nagyon sokat költöttek rá. A Sony pedig nem szereti bebukni a pénzt. Habár jó sokat hozott világszerte, de a költségvetése nagy volt, így gazdasági szempontból nézve nem éri meg hozzálátni a folytatásba. Nagyon sajnálom. A rendezőt lehet hibáztatni érte. Javasoltunk neki néhány jelenetet, de ezeket nem forgatta le. Amire szerintünk szükség lett volna, azt ő feleslegesnek vélte. Aztán a tesztközönség világossá tette, hogy nagyon is kellenek azok a jelenetek. Szóval a pótforgatásra elment úgy 30-40 millió dollár. Nem hiszem, hogy Feiget szívesen látnák mostanában a Sonynál.”

Gyorsan reagált a Sony Aykroyd kijelentésére, állításuk szerint egyáltalán nem költöttek akkora összeget a pótforgatásra. 3-4 millió dollár ment el rá.

3 komment

  1. Egy szavát sem hiszem el a sonynak.

    De ez a film egy nagy szar lett. Tök mindegy mit forgattak hozzá.

  2. Ez a film úgy szar ahogy van. Ez csak akkor lett volna jó,ha Dan Aykroyd rendezte volna és nem rakta volna tele nőkkel. Ide az eredeti színészek kellettek volna,akik átadják a stafétát az új generációnak,de nem a nőknek. főleg nem annak a néger picsának ,akiről mindig nem tudom eldönteni,hogy átoperált férfi,vagy nő…

    • Csak félig-meddig gáz, hogy csak csajokkal képzelték el. Mellissa McCarthy nem kellett volna bele, Leslie Jones sem pont itt való. Értem én, hogy Paul Feig nők között érzi jól magát, én is szeretek csajok között lenni:) Csak Feig nem érti, hogy mitől működött a Szellemirtók és még beleerőltetett egy kínos Chris Hemsworth-t is. Aykoryd sem biztos, hogy jó filmet tudott volna összehozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *