6

Szárnyas fejvadász 2049 előzetes

bladerunnerNem igazán gondolkodhattak a folytatáson a Szárnyas fejvadász (Blade Runner) bemutatója előtt és után. Hiszen a sci-fi nem szerepelt túl jól a kasszáknál és csak valamivel később, egy másik változat után harapott rá a közönség. Telt-múlt az idő, de nem is merült fel, hogy elkészülne a következő rész. Úgy 2009-ben gondolkodott el Ridley és Tony Scott az újabb filmen. 2011-ben vették komolyabban fontolóra, habár Ridley Scott dirigálta volna le, de bokros teendői miatt átadta a lehetőséget Denis Villeneuve-nek, a főszerepet Ryan Gosling kapta. Az előzetes tetszetős, mondhatni ígéretes. De hogy kivívja-e a kultstátuszt…?

 

6 komment

  1. Számomra még mindig nagy kérdőjel a film, de az már látszik, hogy a hangulattal és a látvánnyal nem lesz gond.

    • Villeneuve általában nem szokott tévedni, bár mondjuk az Érkezés nálam kissé félrement. 🙂 Az előzetes meg kissé Ghost in the Shell-szerű lett, mármint a látvány terén. Viszont már az első rész is hasonló volt, de az első GITS előbb volt. Tyúk vagy a tojás esete forog fenn:)

  2. Szeretem az eredeti filmet, és ez is érdekel. Ezt az elözetest meg sem nézem. A moziban tuti vetíteni fogjàk, hogy szàradna le mindenük.

  3. Majdnem olyan a hangulata, mint az elsőnek; az csak látványra oké, a sztori orbitális ökörség.

  4. Márpedig ez kultgyanúsnak tűnik! Kíváncsian várom! Mondjuk előtte meg kéne néznem az első részt… 🙁 🙁 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *