0

Stb…

0cfÚgy hírlik, hogy Claire Foy lesz Lisbeth Salander a  The Girl in the Spider’s Webben.

Megerősítették, hogy Johnny Depp-pel készül el a King of the Jungle.

Kenneth Branagh-gal tárgyalnak a Keeper of the Diary dráma kapcsán, ő lenne a rendező és főszereplő. Otto Frank áll a középpontban, aki lánya, Anna Frank naplóját szeretné kiadni, de nehezen talál kiadót, amelyet érdekelné a dolog.

Fejlesztés alatt van a Csodanő 2, mondta Zack Snyder.

Joel Kinnaman, Rosamund Pike, Common és  Clive Owen lehetnek a Three Seconds akció főszereplői. Egy lesittelt kommandós rábólint az FBI ajánlatára és a lengyel maffiózókat kell lebuktatnia New Yorkban.

Ludi Lin benne lesz az Aquamanben, a főhős szövetségese és az Atlantiszi sereg egyik tisztje lesz.

0agChristopher Lloyd lépdelt fel a ReReun fedélzetére, Az élet csodaszép modern verziójaként emlegetik. A jövőben játszódó sztoriban Lloyd alakítja George-ot.

Gary Shore rendezi a Red Rivert, a thriller egy távoli ír városkában játszódik, ahol egy vérszomjas csavargó összebarátkozik egy bevándorló famíliával és megbosszulják családjuk halálát.

David Arquette és Luke Wilson csatlakozott  Alex Keledjian thrilleréhez. A Hollow Body-ban egy csapat énekese (Allie Gonino) és édesanyja Perrey Reeves villámcsapás áldozata lesz. A lány magához tér, viszont halott anyja lelke is beleköltözik.

Simon Pegg és Nick Frost is elindították saját produkciós cégüket, első filmjük a Slaughterhouse Rulez horror-vígjáték lesz.

0grGina Rodriguez kapta a Miss Bala remake főszerepét.

Michael Moore dolgozik a Fahrenheit 11/9 doksiján, ami Trump elnökről szól.

Ian McKellen, Gabriel Byrne és Connie Nielsen leszerződött a Hamlet Revenantra, ami Shakespeare klasszikusának adaptációja lesz.

A lőn világosság jelenet hosszabban. –Logan

A múmia featurette.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *