5

Schwarzenegger megerősítette, hogy Cameron részvételével lesz új Terminator film

schwarzeneggerrrrJelenleg minden filmes Cannes-ban mászkál, a filmfesztiválon van Arnold Schwarzenegger is. A színészt a Screen Daily interjúvolhatta meg. A színész megerősítette, hogy lesz új Terminator, méghozzá ő is benne lesz. James Cameron producerként tartja rajta a szemét az új projektnek, az egykori akciócsillag találkozott is vele, megvitattak pár jó ötletet és hogy miképp lehetne tovább görgetni a franchise szekerét.

Megemlítette, hogy a híresztelésekkel ellentétben nem kell lemondani Conanról sem, a forgatókönyv épp átírás alatt van, szóval egyáltalán nincs félretéve.

A Triplets, vagyis az Ikrek (Twins) folytatása évek óta a levegőben lóg. De hamarosan erről is várhatóak fejlemények. Júniusra elkészül a szkript, megerősítést nyert, hogy Danny DeVito és Eddie Murpy oldalán poénkodhat.

5 komment

 1. Cameron már az Avatar óta igazából csak mondogat, meg ígérget dolgokat, már ami a filmeket illeti.
  Jelenleg ott tartok, hogy az Avatar 2-ről is csak akkor hiszem el, hogy lesz, ha már ténylegesen elkezdik forgatni. De egyelőre csak azt látom, hogy lassan már 10 éve megy vele a pöcsölés és beígértek már vagy négy-öt folytatást, amiket majd egyszerre forgatnak le, hiperszupergigamegahightech 3D kamerákkal, meg minden szirszar… de eddig még a második részt is képtelen voltak elkészíteni.

  • Megjósolom, hogy hamarosan Cameron azt fogja mondani, hogy azért késett a film, hogy jobb technikai feltételeket tudjon teremteni.
   Vagyis: Nem lett volna merszük a film után még egyszer a mozikat megkérni, hogy dobják a kukába az eddigi fejlesztéseket. De most már kitaáltak valami újat, forradalmit és a mozitulajok megint kénytelenek lesznek fejleszteni.

 2. Minek? Folytassák a Megváltást és mindenkire kérjenek távoltartásit akinek köze volt a genesishez 😀

  • Na még csak azt kéne, hogy azt folytassák, minden idők legrosszabb terminátor filmje a megváltás volt. Az időpont jó volt (jövő), a látvány is, de minden más borzalom.

   • Nyilván nem egy MCG rendezésre gondoltam Bale-el meg Sam-el 😀 De a genesishez képest még az is egy mestermű nálam.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *