2

Ősszel indulhatna a következő Halloween forgatása

halloweenDanny McBride éppen az Alien: Covenant miatt ad rengeteg interjút, elment a Jim Norton & Sam Roberts Show-ba is, ahol azért szóba került a Halloween is. Hiszen David Gordon Greennel közösen próbálja tető alá hozni Michael Myers következő eljövetelét. Kiderült, hogy a szkript még nincs kész, dolgoznak rajta, de a forgatáshoz ősszel hozzá tudnának látni.

McBride hozzátette, hogy szó sincs rebootról, sokkal inkább Michael Myers történetének a folytatása lesz. „Láttam az összes eddigi filmet, de csak most tanulmányoztam őket igazán és átgondoltam, hogy az eddigi rendezők miképp álltak hozzá. Szeretném elkerülni az általuk vétett hibákat. Az első film cseszett félelmetes volt. A második szintén is rémisztő volt, de nem annyira, mint az első. És attól kezdve már nem is beszélhetünk arról, hogy félelmetesek lettek volna a további részek. Mindez inkább a Frankensteinhez hasonlítható. Nem számít, hogy mivel mész neki, úgysem csinálod ki. Ez bizony nem suspense. Szóval ezzel kell kezdeni valami, Myerst valóságossá kell tenni. És nem úgy lehet, hogy adunk neki valami őrült háttértörténetet. Amikor kiderült, hogy Laurie és Michael Myers testvérek, még az sem mondható izgalmasnak. Vannak ugyan remek ötletek, csak nem igazán tudnak vele mit kezdeni és így sajnos nem igazán hatásosak.

2 komment

 1. Kedvelem a régi Halloween-szériát, de igazat adok, és üdvözlöm a készülő részt!

 2. Jajj, szerintem eléggé félre viszik ezt az egészet, totál kiakasztó hogy Danny boy belenyúlkálhat ebbe. Remélhetőleg Green lesz a főnök…Nem hiszem, hogy McBridenak filmesztetizálnia kéne, mert a 10 H. filmből kiszemezgette és lefitymálta azt aminek értelme is van – ez durván aggasztó.
  A II. konkrétan agyonb@ssza az eredetit, DE nem Carpenter rendezte, ergo ‘nem olyan jó’! Kiváncsi volnék a III.-ból neki mi tetszett (ha már állítólag beleásta magát), mert az konkrétan teljesen Myers mentes…
  Amiket hibaként felró és a filmek amik ezekből építkeznek PONT HOGY A LEGJOBB részek közé tartoznak…
  Engem pl. a háttérsztori (amitől a Zombie első remake nálam az első!) vagy a Laurie Michael családi vonalnál (ami miatt a 4. A TOP 1) jobban kiakaszt a varázslás, druidák, ezotéria, gonosz energiák lecsapolása, a kung-fuzó Busta Rhymes, a trash reality fíling és a fehérló meg a szellemvilág lebegtetése…
  McBride maradjon a dagi comic relief szerepkörben (amit szeretek is), mert mint producer és író egy kalap szar a hagyatéka.
  Kíváncsian, de őszintén szólva aggodalommal várom a végeredményt!
  Véleményem bővebben a témában (annak akit érdekel :D) http://filmcompass.blog.hu/2012/03/05/halloween_francishe

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *