1

A Vaksötét rendezője készítheti a Fantasztikus labirintus új változatát

fantasztiklabÚgy gondolom, hogy rengetegen szerettük anno a Jim Henson rendezésében készült Fantasztikus Labirintust (Labyrinth). Habár pénzügyileg nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de kivívta magának a kultstátuszt. A TriStar tavaly év elején egyezett meg a remake jogaival kapcsolatban, a forgatókönyvre pedig Nicole Perlmant állították rá. Egyáltalán nem meglepő a helyzet, hiszen manapság mindenből megpróbálnak egy újabb verziót összehozni.

Eltelt több, mint egy év a bejelentés óta, a TriStar közzétette, hogy Fede Alvarez, a Vaksötét (Don’t Breath) rendezője vezényelheti le a fantasy-t és a szkripten Jay Basu végezheti a végső simításokat. Alvarez jelenleg A tetovált lány (The Girl With The Dragon Tatoo) folytatásának, a The Girl in The Spider’s Webnek az előkészületivel foglalkozik, előbb a thrillert forgatja le.

Az 1986-os filmben Jennnifer Connelly játszotta Sarah-t, akinek ki kell szabadítania manókirály (David Bowie) karmai közül kisöccsét. De ehhez át kell jutnia egy gigantikus útvesztőn.

Egy komment

  1. Egyik legkedvesebb filmem! Amikor a Vico tönkre ment megkaptam eredeti tokkal együtt a kazettát, most is megvan. 🙂
    Viszont ez a remake dolog… hiába kult státusz, aki ezt szereti, az pontosan ÚGY szereti, ahogy van… – már attól is hidegrázást kapok, ha a tv-ben nem a Zenthe Ferences szinkronnal megy – valószínüleg nem fognak rohanni a moziba az új csilivili CGI rettenetet végigszenvedni, arról meg ne is beszéljünk, hogy David Bowie micsoda legendás zenéket rittyentett hozzá.
    Totál életképtelen ötlet szerintem…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *