10

Thor: Ragnarök előzetes – Pörölye nélkül mire lesz képes?

thorrag

Már a Thor: Sötét világ (Thor: The Dark World) előtt is többször megemlítették, hogy lesz folytatás, el fog készülni a harmadik felvonás is. 2015-ben Ruben Fleischer, Rob Letterman és még Rawson Marshall Thurber neve is felmerült rendezőnek, majd Taika Waititi-vel ültek tárgyalóasztalhoz, akivel sikerült is megállapodni. Majd megszellőztették, hogy Bruce Bannernek is fontos feladat jut a cselekményben. Stephany Folsom látott hozzá a forgatókönyvhöz, amelyet végül Eric Pearson tökéletesített. Majd világossá vált, hogy mivel a Planet Hulk képregénysztorit túl rizikós lenne megfilmesíteni, így inkább fogták és átültettek belőle pár részletet a Thor Ragnarökre keresztelt produkcióba.

Cate Blanchett testesítheti meg Helát, aki hosszú időt töltött bezárva, majd egy véletlennek köszönhetően újra szabad lesz és egyáltalán nem fogja vissza az erejét. A színésznő capoeriát is tanult a szerepre való felkészülés során. Jeff Goldblum formálhatja meg Nagymestert, aki különösen szeret manipulálni és játszani mindenkivel. Tessa Thompson lesz a harcias és italt eléggé kedvelő asgardi harcos, Valkűr és a Nagymesterrel van némi üzleti ügye. Karl Urban bújhat Hóhér bőrébe

Thort bebörtönzik a galaxis távoli végletében varázslatos pörölye nélkül. Versenyt fut az idővel, vissza kell jutnia Asgardba, hogy megakadályozza, hogy a kegyetlen Hela megsemmisítse otthonát és az asgardi civilizációt. Meg kell akadályoznia a Ragnarötököt. Ehhez azonban túl kell élnie a halálos gladiátorjátszámákat, ahol korábbi szövetségesével és Bosszúálló társával kénytelen szembenézni, a Hihetetlen Hulkkal.


thorragnarokposter

10 komment

 1. Kész. Megvettek. Ez qrva jó lett! 😀 Na a trailert már meg sem nézem, nálam ez trailer, nem teaser.

 2. Basszus, mikor az első szavam nekem is az volt, hogz krva jó lesz. :D:D
  Csak utána láttam a kommenteket. 😀

  • Konkrétan, miközben néztem, tàtva volt a szàm, mint egy dedósnak. 🙂 És a végén hangtalanul a következöket formàztam a szàmmal: “b@szd meg, ez qrva jó lesz”. 😀

 3. Szerintem is rohadt jó lehet, ezek után én is talán még jobban várom, mint eddig. Mondjuk nekem Thor amúgy is az egyik kedvenc Marvel karakterem. Egyébként a trailer alatt futó zene a Led Zeppeliné (=””Immigrant Song” 🙂 – ez vajon véletlen?) Be kell vallanom, én nem ismertem a zenéjüket 🙁 , de az előzetes alatt ez a zene annyira megtetszett, hogy már hallgatom is az egész albumot…de lényeg a lényeg, hogy szerintem a Marveltől ügyes húzás volt a stúdió logóját retrósítani, és mind a trailer zenéjét, mind várhatóan az egész Thor 3.-at egy kicsit Galaxis Őrzőiesíteni (bocs a rémes magyar nyelvrontásért!)

 4. Remélem Hela nem csak az előzetesben lesz badass mint annó Ultron, mert ez alapján igen komoly erőt képvisel. Egyik szemem sír másik nevet amiért Karl Urban karakterét nem lőtték el, vagy csak nekem nem tűnt fel?

  • Urban szerintem benne volt egy fél másodpercre, a kopsz a gépfegyverrel vagy valami hasonlóval. Sajnos a Marvel univerzum elég kevés jó gonoszt tud prezentálni, a Thor 2-ben Malekith…áh, hagyjuk is. Remélem Hela jó lesz.

   • Nagyon remélem én is, meg azt is hogy majd Thanos sem lesz elcseszve, ha már ennyire rá építettek a kezdetektől.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *