7

Call of Duty filmes univerzum Marvel módra

Egy ideje a Call of Duty játékokhoz filmszerű reklámokat gyártanak, amelyek készítésében ismert rendezők és színészek vesznek részt. 2009-ben szellőztették meg, hogy talán elkészülhet a mozis verzió, majd 2015 novemberében hivatalosan is bejelentették, hogy készülhetünk a nagy eseményre.

callof1

Néhány forgatókönyvíróval megvitattak, hogy mi lenne a helyes irány. Lesz olyan film is, ami inkább a Black Opsra fog hasonlítani. A Modern Warfare sorozat pedig sokkal inkább azt mutatja meg hogyan harcolsz egy háborúban miközben egy egész világ figyel. És esetleg afféle hibrid történetekre is lehet számítani, ahol titkos és fedett műveleteket követhetünk nyomon, mialatt éppen a hivatalos akció folyik – mondta Stacey Sher társelnök.

Nick Van Dyk, az Activision társelnöke hozzáfűzte, hogy a játékokhoz hasonló adrenalinpumpáló filmekre van kilátás, de azért nem teljesen az alapanyag történetét fogják követni. Mint kiderült, Marvel mintára szeretnének egy saját mozis univerzumot.

7 komment

 1. Ki nem akar manapság marvel mintára mozis univerzumot? 🙂 Legalább egy filmet várnának meg, amíg elkészül, és utána jelentsenek be ilyen híreket.

 2. Egyetértek, nagyon gáz már ez, hogy mindenki kopizni akarja a Marvelt. Azért erre az alapötletre is rá lehet unni egy idő után.
  Pláne, hogy rajtuk kívül senkinek se nagyon sikerült biztosítani a minőséget is, mindig csak ezek a fene nagy tervezgetések mennek, aztán a végeredmény legtöbbször mindig egy káosz lesz, remélve, hogy a név majd eladja a filmet és az emberek ráharapnak erre az univerzumépítősdire.
  A DC már a kezdetektől csak botorkál, nagyon rajta vannak az univerzumépítésen, de szinte minden egyes filmjük közben csorog le a vászonról az izzadság. Valahogy elfelejtik, hogy ezeknek a filmeknek amúgy szórakoztatónak is kéne lenniük, nem elég az utalgatásokra meg az összefüggésekre alapozni mindent.
  A 2014-es Godzilla szintén nem volt túl erős nyitódarab egy nagyszabású univerumhoz, akárcsak Az ismeretlen Drakula.

  • Az elején a Marvel is csak botorkált, meg adogatták mindenkinek a szuperhőseik jogait, és voltak baklövéseik rendesen.
   Csak aztán megvette őket a Disney, feltört a pénz, aztán beindult a szekér. Bár így azért becsúszik nekik is egy-két gyengébb darab most is. (A két Thor film pl. nem volt túl jó szerintem, az elsò Amerika Kapitány filmen meg még harmadszori újranézésre is majdnem elaludtam)
   Lehet a DC-nek is jót tenne egy stúdióváltás. Mert a Marvel-nél van valamiféle koncepció, a DC-nél meg hiányzik egy ilyen központi fejes mint a Marvel-nél Feige aki összefogja a dolgokat.
   Hozzáteszem, számomra eddig egy kifjezetten rossz DC film volt és az a Jonah Hex, a többivel elvoltam. Még az agyonszidott BvS-t is háromszor megnéztem moziban.
   Idén meg messze a Justice League-et várom a legjobban a szuperhősös filmek közül.
   De bizakodó vagyok a jövővel kapcsolatban, a James Wan féle Aquaman film ígéretesen hangzik és most szerződtették Josh Whedont hogy megcsinálja a Batgirl filmet.
   Aztán majd meglátjuk. 🙂

 3. Amekkorát hasalt a Moamoa féle Conan film, azon csodálkoztam igazából, hogy komolyabban fontolgatták az elkészítését. Gondoltam, ha el is készül egy, mjad bukik egy nagyot, e legalább a rajongók kapnak egy jóféle búcsút Anrnie-tól.
  Ez így most már ennyi volt. Jól elcseszték ezt azt a franchise-ot is.

 4. Univerzumot mindennek. Jajjajaj. Miért gondolja mindenki a stùdiók felsöbb vezetéseiben, hogy “ja, ez f@sza lesz”?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *