2

Pár kép az Az filmből

1986-ban került kiadásra az Az (It) regény, amely rendkívül jó kritikákat kapott és bizony az olvasók körében is népszerű volt. Stephen King könyvéből 1990-ben bemutattak a két részes minisorozatot. Évek óta a levegőben lógott egy újabb adaptáció, végül Andres Muschietti irányításával startolhatott el a forgatás. Az USA Today hozott le pár fotót a filmből.

Pennywise-t Bill Skarsgard formálja meg. A bohóc figura a gyerekeket piros lufikkal kápráztatja el és cukrot ígér nekik, így csábítja le őket a csatornába.

 

itremake1

 

A Vesztesek klubja: Stan Uris (Wyatt Oleff), Richie Tozier (Finn Wolfhard) Mike Hanlon (Chosen Jacobs), Bill Denbrough (Jaeden Lieberher), Beverly Marsh (Sophia Lillis),  Ben Hanscom (Jeremy Ray Taylor). De vajon hol van  Eddie Kaspbrak (Jack Dylan Grazer)?

itremake2

A kis csapat érthetően meg van rémülve, Pennywise keze ugyanis nem megölelni akarja őket.

itremake3

2 komment

  1. A könyvet két hét alatt kiolvastam. Nagyon ott volt. A film még alámondásosan is meg van 🙂 Jónak jó volt,de nagyon hiányos. Tim Curry alakítása eszméletlen jó volt! Sajnos a mostani színészről nem mondhatni. Reméljük nem csak eljátszani fogja,hanem bele is éli magát a karakterébe.

    A gyerekek hát….Túl nagy a nosztalgia faktor. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *