4

Ők az Embertelenek

inhumans

Hamarosan véget az Agents of S.H.I.E.L.D. 4. évada. És bizony lassan jobban érdekli a nézőket, hogy mikor jön már végre Fekete Villám, mint hogy hol a francban van Nick Fury? Szeptemberben startol el az Embertelenek, a forgatás lassan kezdetét veszi, szóval ideje volt közzétenni, hogy kik fogják megformálni a karaktereket. Azt hiszem nincs ok az aggodalomra, ráadásul a Marvel mindig a megfelelő színészt választja ki a feladatra.

mount

Mint ismeretes, Anson Mount testesítheti meg Fekete Villámot, az Embertelenek vezérét. Egyetlen szavával hatalmas rombolásra képes, gyakorlatilag ezért sem beszél. Még a suttogásával is komoly károkat tud okozni.

Iwan Rheon lesz Maximus. Képes másokat irányítani elméjével, nagy cselszövő.

Ken Leung formálja meg Karnakot. Fekete Villám unokatestvére, emberfeletti erő, kitartás és gyorsaság jellemzi. Mesteri stratéga, gyorsan meglátja bárminek a gyengeségét.

Eme Ikwuakor bújhat Gorgon bőrébe. Villám unokatestvére. Szupererős lábai vannak, amelyekkel ha toppant, földrengést idézhet elő. Jellemző rá, hogy előbb üt és aztán kérdez.

serindaswan

Serinda Swan domboríthat Medúza szerepében. A Fekete Villám neje, supererős, képes hosszú haját irányítani, amelyet fegyverként is tud így használni. Lesz egy teleportálni képes kutyája is.

Isabelle Cornishra bízták Kristály szerepét. Medúza húga, Képes irányítani a tüzet, vizet, levegőt.

Mike Moh játszhatja Tritont. Szintén unokatesó, víz alatt képes lélegezni, kifejezetten gyorsan úszik.

Sonya Balmores öltheti fel Auran göncét, a hölgy a királyi testőrség vezére, rendkívül elkötelezett az uralkodó család iránt.

Ellen Woglom is felbukkan a szériában, de karakterének nevét nem közölték még. Annyi biztos, hogy egy okos és ügyes figuráról van szó, aki egy magán űrhajózással foglalkozó vállalatnak dolgozik, a munkája az élete.

4 komment

  1. Remélem az Agents of Shield nélkül is lehet tudni, hogy ki-kicsoda. Azt nem nézem. A filmek szàmomra böven elegendöek. 😛

    • Lehet, a shieldben nem voltak és amennyire tudom, nem is lesznek benne. Ken Leungon kívül egyiket se ismerem, de bizonyára jók lesznek, várom.

      • Mindegyik sorozatban kipróbált színész. Nekem Iwan Rheon ismerős a Trónok harcából, kiválóan alakította a szemét Ramsey-t:) És Serinda Swan a Breakout Kingsből, dögös:)

    • Az Agents of SHIELD egy tök átlagos sorozat, átlagosnak mondható, kevésnek mondható igazán jó résszel. Felbukkan egy-két képregényes alak (pl Szivacsember vagy mondjuk a Szellemlovas), de szerintem úgy csinálják, hogy az évad végére majd megjelenik Fekete Villám pár másodpercre. Szerintem érthető lesz e nélkül az Embertelenek, de majd kiderül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *