7

A Kincsem új előzetese

tn_1kincsemkarakterBlaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába. Vajon mi a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú?

A Valami Amerika és Magyar vándor rendezőjének új, romantikus kalandfilmje 2017. március 16-tól a mozikban!

tn_1kincsemkarakter1

tn_1kincsemkarakter

7 komment

 1. Olvasgatom, hogy kb 3 milliárd forint körül jár andyke (a yankee földimalac) filmügyi kormánybiztosunk filmecskéjének a költségvetése! Kérdezem én hogy a fészkes fenébe fogja ez a film akár csak a felét kitermelni???
  Mert szerintem sehogy!!
  MO.-on a Zsivány Egyes – Egy Star Wars története kb 120 millió forintot hozott a konyhára a forgalmatoknak, szóval jó saokan mentek el rá és nézték meg!
  Ezt szerintem tized annyian sem fogják megnézni mint a SW!
  Szánalmas hogy erre a hulladékra ennyi pénzt képesek kidobni, ja meg van, rájöttem MO. jobban teljesít,..hát persze!
  Vicc…..

  • Itthon nem is lesz siker. Illetve csak akkor ha hoz úgy 500-600 millát. De ilyen előzetesekkel nem hiszem, hogy be tudják csábítani a népet a mozikba. A nemzetközi színtérre gyártják egyébként, ám ahhoz erősebb és jobb marketing kellene.

   • 5-600 millát ez, képtelenség!!!
    De például itt van a Veszettek! is, Goda Krisztina rendezésében, alig egy milliárdba került ez a fiaskó!
    Bakker, és az első hétvégén valamivel több mint 3000-en voltak kíváncsiak rá,…
    Egyszerűn fel nem foghatom hogy ennyi pénzt ezekre eltapsolnak, és közben a lőtéri kutyát nem érdekli!

   • De nemzetközi szinten is kinek vagy hogy? Nem igazán tudom elképzelni, hogy ez külföldön bárkit is érdekelhet, ha minket magyarokat se érdekel kb semennyire.

 2. Annyit hozzátennék a Zsivány Egyessel kapcsolatban,hogy közel egymilliárd forintnyi bevétele van itthon a boxofficemojo szerint de ettől függetlenül igazad van.Nem fognak annyian beülni a Kincsemre mint a Star Warsra.

 3. Sajnos, azt kell mondanom, hogy tényleg esélye sincs, hogy a költségeinek tizedét valaha is behozza ez a film, DE az előzetes szerintem vállalható, nem néz ki rossznak, és személy szerint, ha jónak tűnik a kritikák alapján, akkor tervezem, hogy elmegyek rá moziba.
  A Hídembernél sokkal jobbnak tűnik így ezek alapján, meg a Saul fiánál is. Szóval, én nem vagyok ellene. Egyetlen gond van ezekkel a filmekkel, hogy miért a mi adóforintjainkból és a hatos lottó nyereségéből finanszírozzák ezeket? Ha nincs itthon filmstúdió, akkor cégeknek kellene összedobniuk a költségvetést, vagy nem tudom, de ezekre ennyit pénzt elkölteni szerintem is komoly vétség, amíg lerobbant kórházak, tönkrement utak, stb. van az országban…

  A film persze erről nem tehet, inkább a készítői, meg legfőképp, akik jóváhagynak ekkora költségvetéseket.

 4. Egy nagy költségvetésű magyar film soha az életben nem lesz anyagi siker Magyarországon. Ha ezt várná valaki, akkor magánpénzből készülnének ilyen produkciók. Ezen kár meditálni.

  Szükség lenne itthon nagy költségvetésű közönségfilmekre, de nem tudom, hogy a Kincsem ilyen lesz-e. Vannak az előzetesben olyan elemek, amelyek nem tetszenek. Majd a moziban kiderül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *