11

James Cameronnak tervei vannak a Terminatorral

1991terminatorHe’ll be back! A Terminator jogai hamarosan visszakerülnek James Cameronhoz, aki korábban még arról beszélt, hogy nem tervezi, hogy kezd valamit a franchise-zal. Azonban a Deadline értesülései szerint mégsem tenné félre a Skynet és az emberek csatározását. Sőt, már javában egy újabb filmen gondolkodik, amelynek a rendezője nem ő lenne, ezt a feladatot Tim Millerre bízná, aki a Deadpoollal bizonyított.

Most éppen az Annapurna Picturesnél pihennek a jogok. 2015-ben került a mozikba a Terminátor: Genisys (Terminator Genisys), amely egy új trilógia nyitó darabja lett volna. Azonban a marketingesek eléggé rossz munkát végeztek, hiszen az előzetesekben ellőtték az összes fordulatot. Ugyan akadt jó pár megválaszolatlan kérdés, de a bevétel láttán inkább letettek arról, hogy tető alá hozzá a további két filmet.

11 komment

 1. 2015-ben nálam az év vígjátéka volt a Genisys. Azóta már ezerszer láttam, és ugyanolyan vicces! 😀
  Simán lehet folytatni, bízom Cameronban – ő tuti meg tudná csinálni olyanra, hogy leessen az állam.

 2. Hagyni kéne már az egészet a francba. A Genyasys tényleg minden volt csak film nem röhögni mondjuk jó volt rajta.

 3. Tényleg hagyni kéne már a fenébe az egészet.
  A 2. színvonalát lehetetlen felülmúlni, (már 26 éve) túl magas a mérce.

 4. Nem értek egyet az utolsó két kommentelővel.
  Van még ebben a franchiesban bőven potenciál, csak inkább a Salvation féle, jövőben játszódó vonalat kéne folytatni, ami már a ténylege háborúra koncentrál. Lehet azt a filmet szidni, mert voltak ugyan hibái, de azt meg kell adni neki, hogy mert valami újat mutatni a Terminator sorozatban.
  De ez a “jó terminátor és a rossz terminator visszamennek az időben, hogy megvédjék/elpusztítsák az egyik Connort” felállás, már tényleg elég megfáradt és uncsi, nem is értem, hogy hogy lehetett ezt 4 (!!!) filmen keresztül eljátszani.
  Engem kilóra meg tudott venni a Salvation, azzal a sci-fis, poszt apokaliptikus beütésével, ezért is kapartam az arcom, amikor kiderült, hogy a Genysisben visszatérnek a régi sablonhoz: időutazás, John Connor, Sarah Connor, Kyle Reese, Schwarzenegger…
  Lerágott csont már ez, szerintem.
  Én hiszem, hogy a Terminator univerzumban is lehetne egy tök jó, háborús filmet csinálni, mint ahogy tette azt tavaly a Zsivány Egyes a Star Warssal.

  • Így van, sajnos pont rosszkor bukott a Salvation, ha kicsit jobb lett volna a fogadtatása – vagy nyilván maga a film – akkor nem lett volna ez a genesis hányás. Régóta vártuk, hogy láthassuk a Skynet elleni háborút, szerintem is egyértelmű, hogy ennek kell lennie a franchise jövőjének. Meg lehet nyerni az a háborút az akkori jelenben is, nem muszáj a múlttal hokizni állandóan 😀

  • Szerintem is a Salvation-t kellett volna folytatni. Még ha nem is volt tökéletes, de jó irányba mentek. Sajnálom, hogy nem tudta a Halcyon a két további részt elkészíteni, amit eredetileg is beterveztek. Engem érdekeltek volna ezek a filmek és jó lenne tudni mi voltak az eredeti tervek a két folytatásra. Ezek után a Genisys-t már meg sem néztem, nem is láttam és talán majd egyszer a tv-ben fogom megnézni.

 5. A Terminatorban van lehetőség. Bőven van. Csak itt is megvan a John Connor-Sarah Connor “betegség”, mint a Star Warsnál. Jó, jó, de azért el kellene már szakadni az ismert nevektől. Lehetne egy jövőben játszódó filmet készíteni, ahol az ellenállók kis csoportjára fókuszál a sztori. De Mark F. Wilson (vagyis Nemes István) írt pár könyvet, ahol a középkorba kerül vissza a Terminator. Vagy lehetne kisköltségvetésű thriller is, valamilyen érdekes sztorival. És Tim Miller elég sokat kihozott szűk 60 millióból a Deadpoolból, szóval simán megeshet, hogy az új film büdzséjét is meghúzzák 70 milliónál.
  De azért remélem, hogy a Genisys kapcsán kijönnek majd egy “Mi lett volna, ha folytatjuk” leírással, esetleg egy fél órás doksival, amelyben elmondják, hogy mik voltak a tervek…vagy egyáltalán voltak-e tervek?:)

  • Találó a Connor-Skywalker párhuzam.
   Szerintem is a Salvation idősíkját kéne folytatni, csak épp rendes írókat és normális rendezőt kell szerződtetni. És türelem, türelem, türelem. Mert a Salvation is azért lett olyan, amilyen, mert mindenki túlerőlködte.

 6. Nekem mindegy, csak rendezzen màr. Akàrmit. Tököl az íràssal. Ez az idöutazós dolog màr tényleg leràhott csont. A Salvation vonala engem is jobban érdekel. Hàborù a robotokkal! 🙂 Juhù!

 7. Haha, olvasva a kommenteket, ha másra nem, arra jó volt a genesis, hogy a Salvation klasszisokkal jobbnak tűnjön és összehozza az embereket 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *