4

Harrelson lehet Han Solo mentora

harrelsonWoody Harrelson is bekerülhet a Star Wars franchise-ba, méghozzá az ifjú Han Solo-nak adhat bölcs tanácsokat és esetleg kihúzhatja pár bajból. A Variety információi szerint egyelőre még nem hivatalos a dolog, eléggé korai szakaszban járnak az egyeztetésekkel. Viszont ha kiderül, hogy a két fél közös nevezőn van, akkor minél előbb meg kell beszélni a részleteket, hiszen elvileg a forgatás e hónapban kezdetét veszi.

Alden Ehrenreich játssza a főhőst, Donald Glover lesz Lando Calrissian és Emilia Clarke is a fedélzeten van. Phil Lord és Chris Miller állhat a kamera mögött.

 

 

4 komment

  1. Csak én vagyok úgy vele, hogy ez a Han Solo film számomra teljesen érdektelen?? :/
    Annyi jó történet van az SW univerzumban, nem értem, hogy mi olyat tudnak mondani még Soloról, ami érdekes lenne. Szerintem az eddigi filmekből bőven megtudtunk róla annyit, amennyit kell.

    • Én épp ellenkezőleg gondolom. 😀
      Szerintem rengeteg kiaknázatlan ötlet van az ő űrwesternes/kalózos figurájában és nem hoztak ki mindent még belőle. Nagyon megörültem mikor a Lucasfilm igazgatója, Kathleen Kennedy említette, hogy western/heist-filmbe gondolodnak és a rendezők is bizakodásra adnak okot, úgyhogy kíváncsian várom, hogy mi fog kisülni belőle.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *