3

Golden Exits előzetes

goldenexitsAlex Ross Perry, a Hallgass ide, Philip (Listen Up Philip) és a Kísértő emlékek (Queen of Earth) rendezője újabb filmmel jelentkezett, a premier holnap esedékes a Sundance-en. Emily Browning, Analeigh Tipton, Chloe Sevigny, Adam Horovitz, Mary-Louise Parker, Lily Rabe, Jason Schwartzman játszik a drámában Fiatal, külföldi lány érkezik Brooklynba, aki eléggé felkavarja két család életét is.

3 komment

  1. Egyébként ő tudatosan játszik ilyen filmekben, vagy a sucker punch ennyire betett neki, hogy csak ilyeneket kap? Szívesen látnám valami mostanság jól menő franchiseban, de azért megszokásból ezt a filmjét is megnézem majd.

    • A Sucker Punch nem tett be senkinek. Browning egyszerűen csúnyán félrenyúl. Hiszen a Snyder film előtt is benne volt egy-két ígéretes alkotásban és ért is el korrekt sikert, ha jól rémlik. De az SP után meg ott volt a Pompeji, amiből azért lehetett volna egy szórakoztató kalandfilm, a Legenda meg nem volt az igazi (bár ott inkább a Hardy-k voltak a középpontban), a Plush meg a rendező személye miatt kaphatott volna nagyobb figyelmet. Szóval nincs szerencséje.

      • Talán majd az American Gods sori kiadja neki, úgy rémlik benne lesz bár nem tudom mekkora szerepe lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *