4

A Kincsem újabb előzetese

kincsemkepA gigaköltségvetésű magyar filmet márciusban mutatják be. Nyilván azt várták, hogy nem csak itthon, hanem a nemzetközi színtéren is szép eredményeket fog produkálni.

Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába. Vajon mi a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú?

4 komment

  1. Ez nagyon gáz lett. A képi világa tv filmes, a trailer x-faktoros, a párbeszédek nettó modoros agyfaszságok, Nagy Ervinből pedig tulipános fanfant szartak a vászonra, ami nemhogy nem főhajtás Kincsem előtt, de egyenesen telibefosása annak.

  2. Meglátszik a 3 milliárd.
    Nagy Ervinnek inkább olyan Tony Starkos ripacskodást kellett volna alakítania ezeknél a poénoknál, de ez persze nem az ő hibája, hanem a rendezőé.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *