1

Érdekességek a Menekülés New Yorkból remake-ről

menekulesKözel 10 éve már, hogy felmerült a Menekülés New Yorkból ötlete. És azóta sem mondanak le róla. 2007-ben beszéltek arról, hogy Gerard Butler lehetne a főszereplő, azóta történt néhány változás az új változat körül. Jelenleg a Fox próbálja megvalósítani a filmet, a The Wrap pedig hozzájutott néhány érdekességhez, amit a stúdió eddig nem erősített meg.

Az eredeti verzióban Kurt Russell játszotta Snake Plisskent, a szemfedős kemény legényt, aki a börtönné vált Manhattanból próbálja meg kimenteni a lezuhant amerikai elnököt. John Carpenter műve klasszikus lett, folytatást is gyártottak hozzá, de azt már nem igazán kedvelték. Carpenter producerként veszi ki a részét a remake-ből.

Úgy tűnik, hogy ezúttal kimondják a főhős teljes nevét: Robert „Snake” Plissken ezredes fog állni a középpontban, Lee Van Cleef egykori karakteréből pedig nőt faragtak, Roberta Hauk a CIA-t igazgatja. Egy agrokémiai és biotechnológiai cég örököse, Thomas Newton lesz a nagy ellenfél.

New Yorkot sem egy lepukkant „környékként” fogják ábrázolni. Városszerte hatalmas üvegépületek díszítik, ráadásul egész Manhattant üvegfallal veszik körbe. Az égen nyüzsögnek a drónok, egy mesterséges intelligencia felügyel mindent, csupán néhány technikus figyel a monitorokra. Plisskennek nem 22 óra fog rendelkezésére állni, csak 11 órája lesz, ráadásul a problémát tetézi, hogy közeleg az Ellery szupervihar.

Egy komment

  1. Ez még viccnek is rossz. Futószalagon gyártják a hulladékokat. Ha már nincs ötlet,mármint ami jó is lenne,akkor maradjanak az eredetinél.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *