0

Indie előzetesek

alchemistJoel Potrykus rendezte a The Alchemist Cookbook-ot, Ty Hickson formálja meg az erdőben éldegélő Sean-t, egyedüli társasága egy macska. Elzárkózik a külvilágtól és a társadalomtól. Egy ideig vegyszerekkel foglalkozik, majd a fekete mágia felé fordul, ami azért eléggé veszélyes és nagy árat követel.

John Krasinski vezényelte le az Ordinary World vígjátékot, amelyben a Green Day frontembere, Billie Joe Armstrong alakítja azt a férfit, aki egykoron punk rocker volt, de már szakított azzal a “világgal”. Azonban egy bulin újra találkozik egykori együttesének tagjaival és előtörnek a régi emlékek. Selma Blair, Judy Greer és Dallas Roberts erősíti a produkciót.

A Christine film Christine Chubbuck floridai híradósról szól, Antonio Campos direktor megmutatja azokat a pillanatokat, hogy mi miatt döntött úgy a nő, hogy 1974-ben öngyilkosságot követett el. Rebecca Hall a főszereplő, Michael C. Hall, Tracy Letts és John Cullum is benne vannak a drámában.

Az újonc Corentin Fila játssza Thomast, a srác egy kis francia, hegyek között található városkában él és folyamatosan összetűzésbe keveredik Thomasszal. Majd Damien édesanyja meghívja Thomast hozzájuk, hogy éljen velük.  A Being 17 filmet Andre Techine vezényelte le.

Roger Spottiswoode a magyarul is megjelent Bob, az utcamacska (A Street Cat Named Bob) regény alapján készítette a produkciót. Luke Treadway bújhatott a hajléktalan James Bowen bőrébe, aki egy nap gondjaiba vesz egy kandúrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *