0

InterCom hírlevél

intercom

Az Apokalipszis súlya (12E)

Új lény érkezik az összeszokott mutánscsapatba az X-Men – Apokalipszis-ben (X-Men – Apocalypse, hazai bemutató: május 19.): Apokalipszis minden eddigi ellenfelüknél nagyobb (szó szerint is) és félelmetesebb.

– Mi úgy képzeljük el, hogy isten nem halt meg, csak eltemették 3000 évre – magyarázza Oscar Isaac, a különleges hatalmú lény megszemélyesítője. – Felébred, körülnéz, és látja, hogy a világ nem úgy alakult a távollétében, ahogy szerette volna. Hát, úgy dönt, hogy mindent megváltoztat. Az ő szempontjából ez oké, de a Föld lakóinak eléggé rossz hír.

A színész úgy érzi, a forgatás során bőven megbűnhődött a karaktere gonoszságáért.

– A fejemet teljesen beborították a műrészek, a ragasztó, a műanyag kiegészítők meg mindenféle csövek. A jelmezem kábé 20 kg- volt, és még egy mini légkondicionáló berendezést is bele kellett építeni, hogy fel ne robbanjak. Vagyis nagyjából moccanni is alig bírtam. Ehhez képest van pár jó nagy bunyóm… és Jennifer Lawrence-szel is van egy alapos akciójelenetem…

IC Press

0xmen

Én Tarzan, te Jane (12E)

A Tarzan legendája (The Legend of Tarzan, hazai bemutató: július 7.) kedvéért elképesztően kigyúrt Alexander Skarsgård sok veszélyes jelenetet vállalt a film készítése során: ugrott, futott, lendült és verekedett. De csak egyetlen egyszer sérült meg: amikor ágyjelenetet forgatott Jane-jével, Margot Robbie-val.

– Amikor a szexjelenetet beállítottuk, azt mondtam Margot-nak, üsse meg Alexet – meséli az utolsó négy Harry Potter-filmmel a legmenőbb rendezők közé emelkedett David Yates, aki a Tarzan legendája forgatását is irányította. – Nem akartam, hogy kímélje: a mi Jane-ünk nem megmenteni való nebántsvirág, hanem méltó társ. Erős, okos, elszánt. Ha eltévednék a dzsungelben, azt szeretném, hogy ő legyen velem: úgy biztos túlélnénk. Így viszont a szeretkezésük sem szelíd játék – néhány horzsolást igazán megért!

IC Press

0mr

Wonder Woman

Mostanában minden igazi mozirajongó a térképet tanulmányozza: Themiszküra szigetét keresi. Végre fény derült ugyanis arra, hogy a Batman és Superman lovagias segítségével filmsztárrá vált Wonder Woman saját, jövőre a mozikba kerülő filmje eredettörténet lesz: és nézőit elvezeti az amazonok ősi otthonába, a titokzatos görög szigetre, az amazonok birodalmába, ahol évszázados szünet után végre születik valaki. A film során a féltett hercegnőből aztán legyőzhetetlen harcos válik.

Három rettenthetetlen (és halhatatlan) nő működik közre a nevelésében: az anyja, Hippolyta királynő (Connie Nielsen) és két katona rokon: Atiope tábornok (Robin Wright) valamint segédtisztje, Menalippe (Lisa Loven Kongsli).

– Wonder Woman egészen más lesz ebben a filmben, mint amilyennek a Batman Superman ellen-ben látjuk – magyarázta Gal Gadot az IGN-nek. – Visszamegyek az időben: egy naivabb, tisztább nőt alakítok, aki még sok mindent nem ért a világból, míg ebben a filmben már sok mindenen túl volt.

A szigetüket ugyan Amalfi környékén, az olasz tengerparton filmezték, de a tájat délkelet-ázsiai növényekkel varázsolták el. A magas sarkú cipőben, és speciális női páncélruhában harcoló amazonok, élükön a csodás Gal Gadot-tal onnan indulnak az I. világháborús Angliába és tovább a jelen felé. Bemutató 2017 nyarán!

IC Press

0ww

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *