0

Hamarosan kiderül, hogy ki lesz a Battle Angel főszereplője

monroeJames Cameron a következő években az Avatar folytatásaival fog foglalkozni és mivel még 4 részt fog elkészíteni, így sajnos más produkciót nem fog rendezni. De akkor mi lesz az Alita: Battle Angellel? Kérdezhetnénk jogosan, hiszen évek óta ígérgette Cameron. Öröm az ürömben, hogy néhány hónappal ezelőtt jobb belátásra tért, belement, hogy más vezényelje le a sci-fit, a rendezői széket Robert Rodriguez alá tolta be.

Már javában zajlik a szereplőválogatás és a THR információi szerint négy fiatal színésznő verseng a főszerepért. Maika Monroe a Valami követ (It Follows) horrorral szerzett hírnevet és idén a Függetlenség napja: Feltámadásban (Independece Day: Resurgence) pörkölhet oda az idegeneknek. Rose Salazart a Vásott szülők (Parenthood) sorozatból és Az útvesztő: Tűzpróba (The Maze Runner: The Scorch Trials) filmből ismerhetjük. Bella Thorne és Zendayazendaya Coleman jobbára tévés projektekben tűnt fel, előbbi az elmúlt időszakban ugrott fejest a mozis projektek közé, utóbbi pedig a Disney berkein belül építgette karrierjét és hamarosan a Pókember (Spider-Man) rebootban is láthatjuk. Úgy hírlik, hogy Coleman lehetne a befutó, de a K.C. Undercover Disney szériára szóló szerződése közbeszólhat.

Néhány héten belül kiderül, hogy Cameronék választása kire esett. De még a költségvetés környékén is van tennivalója. Úgy 175 és 200 millió dollár körüli büdzséről van szó, ami a Foxnak nincs ínyére és mindenképpen lejjebb akarja vinni. Szerencsére Rodriguez pont az a rendező, akinek nem gond, ha pár millióból forgathat, mindig feltalálja magát.

A történet a 26. században játszódik, a főhős pedig egy amnézis kiborglány, akit egy tudós-doktor ment ki a szeméttelepről és helyrehozza. A kiborg jártas a harcművészetekben és mivel arra programozták, hogy a bűnözőket elkapja, így visszatér az utcára, hogy leszámoljon a gengszterekkel.

battleangel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *