4

Előzményt készítenek a 76-os Ómenhez

damienGyakran előfordul, hogy egy mestermunka után jön egy-két gyengébb folytatás, majd elkészítik a remake-et, amihez szintén gyártanak még pár gyengébb részt. Az Ómen (Omen) horror és a kis Damien még a 70-es években mutatkozott be, a nagy siker után még készítettek két felvonást. Ezt követően természetesen ki kellett használni a 2006. 06. 06-os dátumot és összehozták egy újabb változatot. Jelenleg pedig fut a Damien sorozat is.

Ha még nem lett volna elég, akkor a Fox felteszi az i-re a pontot. Úgy döntöttek, hogy elkélne még egy előzményfilm az 1976-os klasszikushoz. A The First Omenre keresztelt projektet Antonio Campos, a Christine és a Simon Killer rendezője dirigálhatja le. Tehát megtudjuk, hogy mi történt, mielőtt megszületett az Antikrisztus.

Az eredeti, 4 évtizeddel ezelőtt bemutatott filmben Gregory Peck játszotta Robert Thorn nagykövetet, aki örökbefogad egy gyermeket. Idővel kezdi azt hinni, hogy a srác maga a Sátán fia.

4 komment

  1. Három folytatás készült a filmhez, a 4. részben egy lányt száll meg az ördög. A remake sem volt rossz, bár feleslegesnek találtam. A most felmerült előzmény pedig totál hülyeség… Nem hiszem hogy sok mindent tudnának elmesélni róla, és hogy érdekes lehet.

    • Nem tudom, hogy mennyire lehet folytatásnak venni a negyediket. Nem is moziban mutatták be, nem adták ki videón, tévés projekt volt és a stúdió szándéka szerint ezekhez szerettek volna még folytatásokat.

      • A folytatása igazából az utolsó 2 percben derül ki,addig viszont semmi köze sincs az első 3 részhez. Amúgy meg ki kell hagyni annyira szar az a rész.

  2. Elvileg kivan dolgozva az elözmény.Volt is valami kiadvány amit a forgatókönyv író csinált.Szó volt benne a papról akit átszúr a villámhárító meg a dadusról is aki az IRA-nál volt bomba készítö.Ez igy nagyvonalakban persze,ennél azért összetettebb a sztori.Remélem ezt veszik elö.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *