2

Daisy Ridley romantikus fantasy-ben játszhat

Oscar Wilde Awards 2016 - InsideDaisy Ridley egy csapásra ismert lett Az ébredő Erővel (The Force Awakens)  és ha nem is kapna további munkákat a filmiparban, a Star Warsszal ellenne egy ideig. De a Warner őt nézte ki a Tomb Raider rebootba. Ráadásképpen J.J. Abrams is rábízná a Kolma romantikus fantasy főszerepét. A film a 2003-as All I’ve Got, Kolma izraeli tévés produkció remake-je lenne, az amerikai verziót Marielle Heller dirigálhatja le, aki A tinilány naplójával (The Diary of a Teenage Girl) hívta fel magára a figyelmet.

A történet szerint egy fiatal pár autóbalesetet szenved, ennek következtében a férfi elhalálozik. A nő felépül, újra szerelmes lesz, családot alapít. Évtizedekkel később választási lehetősége adódik:  találkozhat egykori szerelmével a túlvilágon vagy újra fiatal lesz, visszatérhet a régi tragikus naphoz, ami megváltoztatta életét.

2 komment

  1. ,,Évtizedekkel később választási lehetősége adódik: a túlvilágon találkozhat egykori szerelmével a túlvilágon vagy újra fiatal lesz, visszatérhet a régi tragikus naphoz, ami megváltoztatta életét.,,

    Öhh, sok lesz az a túlvilágon… Másrészt mi? Visszamehet az időben a balesethez és újraírhatja a történelmet? Vagy találkozhat a ,,túlvilágon,, a csávóval? Ergo meghalhat?

  2. Jujj, ez a sztori nekem totál értelmetlen! :/
    Baleset után ÉVTIZEDEKKEL. Öregasszony. Lehetőség. Túlvilág. Időutazás. Mivan??? Annyi baj van ezzel hogy inkább hagyjuk O_o

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *