0

A Disney 2020-ig 8 élőszereplős mesét mutat be, lesz Dzsungel könyve 2 és Demóna 2

dzsungelk1A Disney alaposan megszedi magát A dzsungel könyvével (The Jungle Book) és elégedetten mosolyoghatnak a stúdiónál, ha ha visszatekintenek az elmúlt pár évben bemutatott élőszereplős klasszikus mesék alapján készült filmjeire. Így tehát le is tűzték a zászlajukat néhány időpontra és az eddig négy premier mellé még négy újabb hasonló produkciót küldtek tervezőasztalra.

Ami annyit jelent, hogy 2020-ig hét élőszereplős alkotás érkezik, amelyek közismert tündérmesék alapján formálódnak. Egyelőre csak találgatni lehet, hogy a stúdió miben töri a fejét. De előbb nézzük a dátumokat, az újabb dátumokat kiemeltem.

2017. július 28.

2018. április 4.

2018. augusztus 3.

2018. november 2.

2018. december 25.

2019. március 29.

2019. november 8.

2019. december 20.

Hozzátenném, hogy nincs semmi kőbe vésve, inkább csak a sietség dominált a premierek kitűzésekor. De gondoljunk csak bele, hogy az a három film 2019-ben kissé sok lesz a Star Wars és a Bosszúállók (Avengers) mellett. Nem szabad elszállni túlzottan a bevétellel.

És milyen filmekről lehet szó? A Szörnyella De Frász (Cruella) forgatókönyvét Kelly Marcel írja, Emma Stone lesz a főszereplő. A Jungle Cruise-ban Dwayne Johnson kalandozhat, John Requa és Glenn Ficarra dolgozik a történeten. Ava DuVernay dirigálhatja az A Wrinkle in Time-ot, a Dumbo-t Tim Burton vezényelheti le. Linda Woolvervon a Demóna 2 (Maleficent 2) történetén ügyködik, Lasse Hallstrom pedig Ashleigh Powell szkriptjéből hozhatja össze a The Nutcracker and the Four Realm fantasyt. Reese Witherspoon bújhat Csingiling (Tinker Bell) bőrébe. Jon Favreau és Justin Marks máris A dzsungel könyve 2-n (The Jungle Book) gondolkodhat. És ne feledkezzünk meg a Mary Poppins folytatásáról sem, amiben Emily Blunt lesz a főszereplő.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *