2

Michael Pitt lesz az egyik ellenfél a Ghost in the Shellben

michaelpittRégóta lehet tudni, hogy Scarlett Johansson lesz a Ghost in the Shell mozifilm főszereplője, de a nagy ellenfél megformálóját eddig homály fedte. Kiderült, hogy Michael Pittre hárul a feladat, hogy eljátssza az illetőt. A színész testesítheti meg Laughing Man-t, azaz A nevető embert. Egy megkeseredett, bosszúszomjas, félig-meddig robot alakról van szó. A férfi nem volt benne sem a mangában, sem az animében, a rajongók a 2000-es Ghost in the Shell: Stand Alone Complex-ből ismerhetik.

Egyelőre nem említik a Bábjátékost, aki sokkal ismerősebb lehet a fanok számára. De még nincs kizárva, hogy ő is részese lesz a sztorinak. Bár valószínűleg A nevető embert sokkal könnyebben el lehet adni a közönségnek. A hacker-kiberterrorista arcát el tudja takarni a kamerák elől, fizimiskája helyett csupán egy rá jellemző logó jelenik meg. Hozzá kell tenni, hogy J.D. Salinger klasszikusából, A zabhegyezőből (The Catcher in the Rye) kölcsönözte a nevét.

laughing

2 komment

  1. Én nagyon szeretem a Ghost in the shell-t ezért is félek tőle hogy nehogy elbaszarintsák a filmet, mert hát a mostanában remeakelt távolkeleti filmek elég gyatrák lettek. Readásul pont a Kacagó ember story a kedvencem az animék közül. Scarlettnek meg remélem kék vagy lila haja lesz 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *