4

Magyar sci-fi – Hurok előzetes

hurok1Ádám illegális szereket csempész külföldre és azt tervezi, hogy barátnőjével, Annával lenyúlják a következő szállítmányt, megszöknek és új életet kezdenek. Egy váratlan fordulat miatt azonban arra kényszerül, hogy egyedül utazzon el. Innentől viszont az események láncolata dominószerűen követi egymást és Ádám egyik rossz döntés után hozza meg a másikat.

Madarász Isti székhez bilincselő thrillerében az események, a szereplők időcsapdába ragadva  fonódnak egymásba, a kezdet és a vég fogalma hamar értelmét veszti. Ádámnak ebben a furcsa helyzetben kell megpróbálnia helyrehozni az elkövetett hibáit, de úgy, hogy korábbi döntéseinek következményeivel is szembe kell néznie. Vajon képes lesz megtalálni a kiutat, vagy örökre az ördögi hurok foglyává válik?

Április 14-től a mozikban!

4 komment

    • Nem baj az, hogy hollywoodias. Végre nem az a gagyi Valami amerikás műmájeredés, amitől kiráz a hideg. A zene is teljesen jó, nem akarok több nyávogást, éneknek hitt ordítást, stb-stb…unom. Ez végre valami más. És örülök Száraz Dénesnek. A magyar filmekben általában teljesen hétköznapi vagy kifejezetten csúnya színészek szerepelnek – nem sértésből írom, de tény. Dénes viszont helyes.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *