5

Áprilisban indul az Avatar folytatások forgatása

avatarHabár mégsem 2017-ben fog érkezni az Avatar következő része, de a forgatás hamarosan kezdetét veszi. Legalábbis erről számolt be a My Entertainment World. Az oldal információi szerint áprilisban, Új Zélandon startolnak el a munkálatok. James Cameron elvileg a következő három felvonást egyben veszi fel, majd ezt hosszadalmas utómunkálatok követik. A forgatókönyvön Rick Jaffa és Amanda Silver ügyködött, Sam Worthington és Zoe Saldana lesznek ismét a főszereplők.

Ezen túlmenően kiderült, hogy a Wolverine 3 forgatása április 25-én indul, New Orleans-ban és Új-Mexikóban dolgozhat a stáb. A Ghost in The Shellhez e hónapban kezdenek hozzá, a csapat Új-Zélandon, Hong Kongban, Macaun és Sanghajban rögzítheti a felvételeket. A sötét ötven árnyalatát (Fifty Shades of Darker) szintén e hónapban kezdik forgatni. A Transformers 5 kamerái májusban, az Alien: Covenant áprilisban kezdenek forogni.

5 komment

  1. Csupa remek hír, zene füleimnek! 😀 Különösen a címben szereplő információval örvendeztettetek meg.
    Koi: azt nem tudod, mi a hivatalos magyarázata annak, hogy az Alien: Covenant-ban miért nem lesz benne Noomi Rapace? Megtaláltam a cikket az Imdb-n, de nem vesződtem túlságosan a lefordításával… 🙁

    • Nincs hivatalos magyarázat. De egyelőre még várjunk azzal, hogy nem lesz benne. Akik nem kedvelték a filmet abban azért egyetértettek, hogy Rapace és Fassbender jó volt. És pont Rapace-t nem hozzák vissza? Egyelőre csak egy jó marketingfogásnak érzem a hírt.

      • Eddig nem túl jó marketing szerintem, mert szerintem az emberek 99%-át így még ennyire se érdekli mint eddig 😀

  2. Arról nincs hír, hogy szegény, megboldogult James Horner helyébe ki lép, mint az Avatar folytatások zeneszerzője?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *