0

A világhírű sztorit elfenekelik – Nyerj páros belépőt A fekete ötven árnyalata premier előtti vetítésére

fifty1

Idén februárban A szürke ötven árnyalata megkapja a magáét, 2016. február 4-től kerül a hazai mozikba A fekete ötven árnyalata (The Fifty Shades of Black), Marlon Wayans  legújabb vígjátéka.

A hazai forgalmazó, a Big Bang Media jóvoltából most megnézheted az idei év egyik legjobb paródiáját, ráadásul 3 nappal az országos premier előtt.  Vegyél részt játékunkban, és nyerd meg az egyik páros belépőt a film 2016. február 1-én, este 7 órától kezdődő premier előtti vetítésére. A zártkörű vetítésnek a Lurdy mozi ad otthont.
Egy egyszerű kérdésünkre kell a filmdroid.blog@gmail.comra beküldeni a választ, legkésőbb 2016. január 30 12.00 óráig. A nyerteseket a határidő lejárta után nem sokkal értesítem. A kérdés: Melyik filmet parodizálja a produkció?

fifty

Ha Christian Grey felizgatott vagy feltüzelt, akkor várj, míg találkozol Christian Blackkel! A nagysikerű A szürke ötven árnyalatának fergeteges paródiája, melyet a Horrorra akadva valamint a Feketék fehéren című filmek alkotói készítettek, és Mr Black erotikus játszószobájába enged bepillantást, ahol természetesen minden kemény és durva…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *