0

Batman v Superman képek

Az Empire magazin legutóbbi kiadványában szó esett a Batman v Supermanről is és jó néhány képet is közzétettek. Ezek közül már egy-kettő jobb minőségben is felkerült a világhálóra.

Kiderült, hogy Batman hangját digitálisan változtatták meg, ellenfelei pedig az Arkhamban csücsülnek. A rémálom jelenetről kiderült, hogy Kandaharban játszódik, ami egy fikciós, kitalált ország és igazi Mad Max hangulatot ígérnek ehhez.

empirebatmanvsuperman

Charles Roven producer pedig a következőt mondta a sötét lovagról. „Batman esélyt sem az embereknek. Sokkal több, mint bűnüldöző. Nem csak egy zsaru,  ha arról van szó, akkor ő az esküdtszék és a hóhér. Öregebb és sok szörnyűséget látott már, amelyek megkeményítették és sokkal dühösebbé vált. Sok hozzá közeli személyt elvesztett és nem azért, mert megöregedtek vagy betegek lettek.”

Zack Snyderék mindenképpen be akartak mutatni egy ikonikus és erőteljes negatív karaktert, aki szinte megállíthatatlan és hatalmas fenyegetést jelent. Így esett a választás Doomsday-re.

Lex Luthorról elég gyorsan kiderül, hogy nagyon is érdeklik a metahumánok és szeret vizsgálódni. Ennek a kutakodásnak valószínűleg köze lesz Diana hercegnőhöz is, aki egyébként több, mint 5000 éves. Régen nem hősködik már, ő is látott sok mindent, tudja milyenek az emberek.

empirebatmanvsuperman5

empirebatmanvsuperman4

empirebatmanvsuperman3

empirebatmanvsuperman2

empirebatmanvsupermanborito

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *