1

Star Wars: Rogue One pletykák

rogueone1Idén is lesz Star Wars, bár ezúttal egyetlen jedi sem fog átmasírozni a vásznon. A Rogue One az Új Remény előtt játszódik, lázadók egy csoportja a Halálcsillag terveit fogja ellopni. Túl sok hivatalos információ nem áll rendelkezésre, de a Joblo újabb érdekességeket tudott meg a filmmel kapcsolatosan. Pár hónap múlva kiderül, hogy mennyire helytállóak.

Tavaly év végén kapott szárnyra a pletyka, ezúttal másféle rohamosztagosokat is láthatunk, akik nem fehér, hanem fekete páncélban jelennek meg. A Joblo forrásaira hivatkozva megerősítette, hogy ők valóban benne lesznek a filmben és Death Troopers lesz a nevük. Nincs említés arra vonatkozóan, hogy esetleg a Legacy Universe Shadowtrooperekhez valami közük lenne. Mellesleg Donnie Yen is megosztott korábban egy képet, amelyen pár sisak volt és az egyik teljesen fekete volt.

sisakok

A Rogue One-ban bemutatkozik egy  droid is, eléggé  fontos szerepe lesz. Felicity Jones csapatával fog dolgozni és állítólag oda lesz érte mindenki. Eredetileg a Birodalomhoz tartozott, később a felkelőkhöz került, akik átprogramozták. Két lábú, sötétszürke vagy fekete szemű lesz, nagyon hosszú karokkal. Lehetséges, hogy a motion capture munkát Alan Tudyk végzi.

Egyelőre nem tudnak semmi biztosat a karakterek elnevezéseiről, de az biztos, hogy valamelyik kulcsfigura a Cashen névre fog hallgatni. Még az is lehet, hogy teljesen máshogy betűzik, pl. lehet akár Kashen vagy Kashyn is. Esetleg Galenről lenne szó? Mads Mikkelsen tavaly Galen néven írt alá egy rajongói posztert és ugye ő is játszik a Rogue One-ban.

darthvader

Eddig nem látott Tie Fighter és AT-AT is lesz a filmben.

És végül: Darth Vader. Az eddigi híresztelések szerint Vader felbukkant volna a filmben, de a Joblo azt írja, hogy nem csak cameozni fog, hanem sokkal nagyobb szerepe lesz. Sajnos nem tudják, hogy mennyi időt kap a spin offban.

Egy komment

  1. Jó, meséljenek el más storykat de azért LEGALÁBB vader legyen benne hogy fénykardot is lássunk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *